29-vuotias Janne vie vihille 65-vuotiaan Raili-puumansa: ”Erotiikka merkitsee paljon!”

Raili Sved ja Janne KuisminToukokuun Hymy kertoo kaikkien puumatarinoiden puumatarinan. Janne, 29, ja Raili, 65, löysivät toisensa netistä – ja ensi kuussa he astuvat avioliiton kultaiseen satamaan.

Pariskunta kertoo Hymyn haastattelussa myös suvun vastustusta kokeneesta rakkauselämästään ja paljastaa myös seksielämänsä salat.

-Minä olen puuma, johon nuoruus vetoaa. Olen vienyt Jannen kehon. Erotiikka merkitsee todella paljon meille, Raili toteaa.

Railin lapset ovat sulhoa vanhempia, tyttö 40 ja poika 38. Raililla on myös seitsemän lapsenlasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janne Kuismin, Rail Sved

Kommentit

Molemmilla taitaa viirata? Tärähtäneitäkö ovat? Ken tietää. Eikun hienoa loppuelämää. Saatana. Ihme touhua.

samoin.. 🙂 pääasia, että itse pidätte, ehkä kuitenkin ihan itsenne takia olisi kannattannut lehtijuttu jättää tekemättä

GILF (granny…)
GMILF (grandmother…)
mut grandmother kirjoitetaan yhteen niin miksi siinä on sitten 2 kirjainta GM

Suonikas peenor, sinää parka et varmasti ole tuheroa nähnytkään…kuin ehkä unissas ja kuivia ovat vain rakulasi kädessäsi ;o))))

Loistavaa Raili ja Janne.Oon onnellinen teidän puolesta. Älkää välittäkö kateellisten peräkammaripoikien ja itseensä pettyneiden pikkurouvien panettelusta…kateus se maailmaa pyörittää ja kun ei oo omaa elämää, pitää haukkua muiden.

onnea ja menestystä !!!!! mitä ihmisia vaiva miksi ne haukku kaksi rakastavaista ihmistä?? varma katelisia kun itse ei pyssty tehdä mitä haluavat ! tietako joku paljon ikä ero on päivi ja paavo lipposen välisa on ?aika paljo !

Pointsit Jannelle. On pirun paljon vaikeampaa koittaa iskeä reilusti itseään vanhempaa naista, kuin nuorempaa tai saman ikäistä!

saisiko selvityksen mikä tuhero on? olen niin nuori ja kokematon etten tiedä. 🙂

Mahtaa olla ikävän tuntuista seksiä kun Railin tuhero on tuossa iässä takuuvarmasti kuiva kuin Sahara. :smoke:

Hassua, että vaikka mulla aikoinaan oli vanhempi mies, niin tuntuu oudolta, että jotkut haluavat ja pääsevät lehteen ihmisten töllistelteltäväksi ja sirkushuviksi juuri pelkän ikäeron takeen. En mie oisi ainakaan menny lehteen ukkoni kanssa siitä syystä, että meillä oli ikäeroa.. Tosin myö ei aiottu lapsia tehdä eikä avioonkaan mennä. Vaikka kyllä multa kyseltiin kans, et millä avuilla hän miut hurmasi, eli, että lähinnä, onko hyvä sängyssä..
Mutta ei siinäkään mitään perverssiä ollut, siinä suhteessa. Kumpikin aikuisia ja tasapainoisia ihmisiä. Mutta tavallaan kukin.
Kun nämä nyt ovat tarinansa halunneet julki suomalaisille tuoda. Toivottavasti ei tule paha mieli.

sairasta… kyllähän nyt tommoseen pitäis jo puuttua vaikka joo mies tuskin saiskaan tuota nuorempaa naista. olisivat nyt ainakin pitäneet ihan omana tietonaan vaan ton suhteen.

Tuo kundi nuorempaa kyllä saiskaan… nainen on ikäisekseen hyvin säilynyt, saisi varmaan tasokkaamman miehen lähempää omaa ikäänsä…

Höh jos ikäero ois toisinpäin, ihmeteltäisiin korkeintaan sitä, millä keinoin vanha mies on saanut nuoren naisen hurmattua -että siinäpä vasta miesten mies! Miksi nyt naureskellaan ja säälitään? Eikö ole ihanaa, että ovat onnensa löytäneet?

No niin kaikki lapset. Äidit ja mummut piiloon, Janne ”The Panomies” on radalla.

Kumma että ihmisillä on tapana ainoastaan tuomita. Hankkikaa elämä ja suvaitsevaisuutta.

pornosivuilla kategoria kuiteskin on miestenmieleen mature tai milf

On naisten keksimä nimitys. Kuulostaa hienommalta ku milf tai gilf

Nainen ikäistään nuoremman näköinen ja mies ikäistään vanhemman. Joten tasoissa ovat.

Tämä on rajoja ylittävää rakkautta. Älkää välittäkö Fariseuslaisista!

toivottavasti ensimmäinen joulu ei mee hautajaisten merkeissä.

Oma kommentti