Jane, siivooja-Tuula ja Vesa

50 vuotta täyttävän Vesa Keskisen kohutilinpäätös: ”Jane halusi avioehdon, jossa ei saisi mitään – en suostunut!”

50 vuotta tänä kesänä täyttävä ja omassa Miljoonarockissaan lukuisten bändien kanssa sitä juhliva Vesa Keskinen on tehnyt Hymyn painetussa lehdessä tähänastisen elämänsä tilinpäätöksen. Hän vastaa 50 erittäin tiukkaan kysymykseen perheestä, isyydestä, lapsista, alkoholista, naisista, bisneksestä ja niin edelleen.

Hän puhuu haastattelussa raadollisen rehellisesti myös kipeistä asioista. Yksi niistä on se, että Jane-vaimon veli ammuttiin Brasiliassa, kun hän oli palaamassa kirkosta. Ampuja erehtyi kohteesta.

Vesalla ja Janella on liitostaan kaksi lasta, mutta haastattelussa käy ilmi, että neljännestäkin on haaveiltu. Siis: jo neljännestä.

Onko teillä avioehto ja miksi?

-Luonnollisesti meillä on avioehto. Jane halusi väkisin sellaisen avioehdon, ettei saa mitään. En suostunut sellaiseen paperiin. Yhdessä tässä eletään ja jos ero tulee, niin ei minusta ole työntämään lapseni äitiä sosiaalitoimistoon kerjuulle.

Oletko kohdannut rasismia vaimosi ulkomaalaisuuden takia?

-En ole kohdannut muuta rasismia kuin että isäni ei ole onnitellut Maria-tyttäremme syntymisestä marraskuussa 2013, eikä häistämme juhannuksena 2015 eikä Toivo-pojastamme, joka syntyi heinäkuussa 2015.

Lue puhutteleva haastattelu painetusta lehdestä.

 

(Kuvassa Jane, Kyläkaupan siivooja Tuula ja Vesa)

Teksti:Hymyn toimitus, Mika Lahtonen
Kuvat:Teija Pekkala
Avainsanat: Vesa Keskinen, kyläkauppias, Tuuri, 50-vuotisjuhlat

Kommentit

Oma kommentti