60-vuotias laulaja Eini osaa seksikkään pukeutumisen perussäännön

Laulaja Eini kertoo elämästään Juhamatti Niemisen kirjoittamassa jutussa painetussa Hymyssä. Kuusikymppisen laulajattaren tyyli saa ihailua, ja Eini kiittää ja kumartaa, jos kehuja tulee.

-Jos näytän jonkun mielestä muodokkaalta ja seksikkäältä, niin sehän on vain bonusta. Ei laskelmoitua.

Liika on kuitenkin liikaa. Eini tietää pukeutumisen perussäännön. Silloin seksikkyyttä annostellaan sopivasti, vain sopivasti.

-Jos paljastan pitkää säärtä, olen ylhäältä kiinni. Se on aina ollut periaatteeni.

-Sama koskee myös minua lähestyessä. Halata saa, mutta ei lääppiä tai puristella, sanoo Eini topakasti.

Minkäänlaista mustasukkaisuutta Einin ja hänen miehensä Lars Pajumäen suhteessa ei ole ollut, vaikka he ovat olleet yhdessä 30 vuotta.

-Luottamus rakennetaan kovalla työllä, mutta sen voi menettää hetkessä, Eini toteaa. Lue juttu lehdestä.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Eini Pajumäki, Lars Pajumäki

Kommentit

Eini onkin oikeasti julkkis,kovalla työllä hankkinut meriittinsä. On ammattitaitoa ja sitä ns. karismaa.Osaa todella pukeutua seksikkäästi ,mutta tyylikkäästi. Niinkuin sanookin ,että jos kinttua näkysällä reilusti ,niin kaula-aukko ei yllä napaan saakka..Tässä olisi monelle opittavaa,ennenkuin kuvauttaa itseään haarat levällään ja melkein ilman vaatteita.Totuus on vaan se ,kun laulu taidolla ei enää pärjää ,niin alkaa vaatteet vähetä. Surullista seurata noita yhden/kahden biisin kuuluisuuksia ja huonostihan siinä käy. Voi joutua oikeasti sinne ”syntisten pöytään” Einille iso joulu-halaus ja kaikkea kivaa elämässä eteenkin päin….

Oma kommentti