61-vuotias näyttelijä Mikko Kivinen kärsii jalkavaivoista: ”Pää pelaa”

Näyttelijä Mikko Kivinen kertoo elämästään Hymyn painetussa lehdessä. Yli kuusikymppisen miehen jalat ovat alkaneet reistata, mutta pää kuulemma pelaa vielä.

Mikko ei oikein tajua olevansa kuusikymppinen.

-Ajattelen asioita ulkopuolisena, että enhän voi olla näin vanha. Vanhempani olivat aika iäkkäitä, olin nuorin lapsi. Silloin 50-vuotias oli aika vanha ja 60-vuotiasta ikää pidettiin kovana saavutuksena. Kun ajattelee omia lapsia, niin heidän ikänsä varmaan tulee olemaan sata vuotta.

Mikko huolehtii kunnostaan ja on palkannut PT:n.

– Olen käynyt koko kevään personal trainerilla. Vaimo siihen patisti, eikä se tunnu vastenmieliseltä. Jaloissani on ollut ongelmia. Ortopedi sanoi, että minulla on 80-vuotiaan nilkat. Olen pelannut koripalloa viime vuosiin saakka ja nilkoissa on ollut hiusmurtumia. Siksi jalkoja pitää saada liikkeelle. Lomallakin otamme pyörät mukaan. Duunikin on sellaista, että autossa istutaan, mutta lavallakin liikutaan. Treenaaminen on auttanut ja käveleminen sekä muukin elämä on ollut helpompaa, Mikko juttelee.

Mikon kesä sujuu veneillen, mutta hänellä on ”kesäteatteribisneksiä” niin Hämeenlinnassa kuin Mikkelissäkin. Lisää saikkua kiitos -esityksiä taas viedään ympäri Suomen, ja niitä on nähty jo yli 500 kertaa.

Teksti:Hymyn toimitus, Ilari Kauppinen
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Mikko Kivinen, ylipaino, jalat, nilkat

Kommentit

Oma kommentti