Aake kupitti

Aake KallialaKotikadun leppoisana Maurina tunnettu Aake Kalliala on saanut osan Taivaan tulet -suosikkisarjasta.

Maastohousuihin pukeutunut Kalliala näyttäytyi hiljattain Kemijärvellä jatkuneissa kuvauksissa varsin rennoissa tunnelmissa. Lieneekö miehellä jäänyt rooli päälle vai oliko kyseessä kylmän torjunta, joka tapauksessa Kotikadun suntio tutustui varsin perusteellisesti Kemijärven baaritarjontaan.

Kippis, Aake!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Aake Kalliala, Taivaan tulet, Kotikatu

Kommentit

Aake on ihan hyvä jätkä, älkää suotta mollatko!
Savo on muitakin lahjakkuuksia pullollaan, kuten eim. Ahtisaari, Lipponen, Spede, Esa Pakarinen, Lasse Lehtinen,Keke Rosberg , Wrightin veljekset, Minna Cant vain muutaman mainitakseni!

29.2.2009 Sawolaenen

Aika hassuja ajatuksia tyyppi kirjoittaa väittäessään Aaken näytteliä-taidon olevan mitä sattuu? – Muistellaan yhteistyötä PP:n kanssa.Väitän miljoonien Suomalaisten nauraneen Aaken kommelluksille. Hieno homma miehen ammattitaito, ettei jää junnaamaan samaan, vaan tekee muutakin kuin naurattaa. Se mitä tulee paukun ottoon, on se aivan Aaken oma asia.Ei se ainakaan töitään ole haitannut. Ainoastaan tollaisten pikkusielujen elämää.

täytyy todeta: hän on näyttelijä jonka Imitaattorin ”ura” teki koko esiintyjän vastenmieliseksi.
Hänen esityksensä oli karrikoidan näkemiään vastenmielisyyksiä esittämässään persoonassa.
Vahinko en kykene katsomaan Kotikatua Hänen vuokseen.

”Imitaattorin kuitenkin tulisi osata puhumisen lisäksi, esimerkiksi myös laulamista, eläimien, esineiden tai tapahtumien ääniä. Kovaa vaatimustasoa vastaavia ominaisuuksia hallitsee Suomessa vain Reijo Salminen ja Jope Ruonansuu.”
Aake Kallialan tavoite oli olla vastenmielinen ja siinä hän onnistui täydellisesti, ei esittämän persoonanan vaan ihan Itsenään..

Oma kommentti