Ada on Suomen söpöin sairaanhoitaja – katso kuva!

AdaTyylikkääseen virka-asuun pukeutuva chihuahua-neito Ada on taatusti Suomen suloisin sairaanhoitaja. ”Terapiatessu” Adan työpäivään sisältyy paljon terapiatyötä, ja onpa hän toivottu vieras myös kotikäynneillä.

Lääkäri Hannele Vahantila Hollolasta ihailee 6-vuotiasta Ada-koiraansa, joka tarjoaa vastaanotolla lohdutusta ilman sanoja.

-En olisi koskaan voinut kuvitella, että eläimellä voi olla näin suuri vaikutus ihmisen yleiseen hyvinvointiin. Kun Ada tupsahtaa potilaan syliin, siinä lievittyvät kivut ja maalliset murheet. Joskus saattaa unohtua koko sairauskin, toteaa puolestaan Maija Koivisto potilaan ominaisuudessa.

Adasta tuli kolme vuotta sitten lääkäri-Hannelen työtoveri. Hollolan keskustassa sijaitseva yksityisvastaanotto sai työntekijän, jonka takia lääkäriin saatetaan tulla pitkienkin matkojen päästä.

-Ei ole mitenkään poikkeuksellista, että paikalle kurvaa viiden mummon rollaattoriretkue, joka haluaa nähdä vain Adan ja juoda kupin kahvia, Hannele Vahantila naurahtaa.

Terapiakoira käy myös kotikäynneillä, jos ne on luokiteltu kiireettömiksi. Lue hauska tarina Hymystä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ada, Hannele Vahantila

Kommentit

ihana chihuahuahoitsukka. rehellisempää hoitoa ja rakkautta ei saa muualta. ISO koira pienessä koossa.

HYMYn (ja Seiskan) parhaita juttuja ovat juuri söpöt kissa ja koira ym eläinjutut! Lisää niitä tyrkky-julkkis-juttujen vaihtoehtona!

Oikea sairaanhoitaja pesee perseitä ja vaihtaa paskavaippoja mutta toi koissu osaa muutakin!!

Sitäpaitsi nää positiiviset eläinjutut piristävät aina kummasti Tuksu-Martina-Esko-juttujen keskellä!

Kuules nyt tiukkis hoituri!Ada hoitaa esim:verenpainettani:)Sehän on tutkittu juttu,että eläimen helliminen rentouttaa.Tuo ihana koiruus ottaa aina iloisena vastaan ja haluaa yleensä heti syliin.Ota ihmeessä vähän rennommin sinäkin:)

Se on se huumoriki sellanen juttu että elämä totanoisniin pidentyy ku vähän hymyileekin t-piposuuden keskellä..ees joskus.vaikka oiski ihan oikea sairaanhoitaja.

SAIRAANHOITAJA on nimikesuojattu ammatinimike jota ei todellakaan voi käyttää joku piski jolla on punainen risti selässään! Kyllä nyt Hymyn toimittajalla petti arvostelukyky ja pahasti!!

Miksei Idols-Johanna uutiseen voi kommentoida..?

Onko Jortsu ns. ”herkkähipiäinen?”.

Joo, parempi juttu kuin joku saana/henna/janica/martin ja kumpp jutut.

Mieluummin tuollaista koiraa katsoo kun jotain kumitissityhjäpäätä.

420 tiivistää kaiken. Mitä hemmetin urpoa täällä kommenttiosuudessa pyöriikään.

Ei hitto. Olen kyllä nähnyt paljon paljon söpömpiä ja vähempi karvaisia.. Prkl.

Oma kommentti