Ahdisteltu nainen ei ole salarakas Henna Tuominen!

Finlanders, perheenäitiHymy kertoo joulukuun numerossaan Finlandersin keikalla tapahtuneesta episodista, jossa perheenäiti väittää soittajan ehdotelleen hänelle sopimattomia ja näyttäneen sukuelintään. Soittajalla on asiasta toisenlainen näkemys, hänen mielestään kikkeli vilahti, mutta nainen oli lavan takana provosoivassa roolissa.

Keskustelupalstoilla on jutun julkaisemisen jälkeen esitetty arvioita perheenäidin henkilöllisyydestä, sillä hänestä näkyy jutun kuvituksessa vain sivuprofiili. Hymy vahvistaa, ettei kyse ole Vesa Keskisenkin tyttöystävänä ammoin tunnetuksi tulleestatanssija Henna Tuomisesta.

Tuominen pitää kirjoittelua loukkaavana ja epäasiallisena.

Kuvassa ei ole Henna Tuominen.

Lisää aiheesta:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/mita-todella-tapahtui-takahuoneessa-perheenaiti-syyttaa-suosikkiorkesterin-jasenta-ahdistelusta

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Vesa Keskinen, Finlanders, Henna Tuominen, ahdistelu

Kommentit

Ei heru eukolle sääliä. Munasit itsesi tosi pahoin. Ääliö!!!!

Vip-emäntä! Sanoohan sen jo ammatin valintakin, että ehdotuksia saa kuulla työkseen. Taisi vaan tulla kolaus vosun ylpeyteen kun ei kelvannutkaan yrityksistä huolimatta.

En koskaan ole luullut että tuo on se Henna, mutta luulenpa silti että tuo on joku tyrkky joka ei ole vielä päässyt julkisuuteen, mutta pian tunnetaan jonain Tukiainen-kakkosena tai jotain vastaavaa.
Noita Tuksujahan lavoilla pyörii, vähän liikaakin…

Ei ole Henna ei. En kyllä koskaan luullutkaan että kyse olisi juuri Hennasta.

Taitaa olla joku toinen julkkistyrkky.
Ei paljon sääliä heru ”kotirouvalle”…

Oma kommentti