Äijiltä kaljat väärään kurkkuun – BB-Inka järjesti sexyn esityksen lahtelaispubissa!

Inka TuominenHymy sai useita vinkkejä BB-Inka Tuomisesta, joka bailasi eilen lahtelaisessa Teerenpeli-ravintolassa ystävättärensä kanssa.

-Mimmi oli erittäin seksikkäästi ja paljastavasti pukeutunut. Monta kertaa Inkan pusero lähti ikään kuin ”vahingossa” päältä, ja paljaiden silikonirintojen nännit vain vilkuttelivat vieressä kuolaaville miesasiakkaille, Hymylle juorutaan.

-Siinä taisi pariltakin äijältä mennä pasmat niin sekaisin, että toinen veti kaljat väärään kurkkuun ja toinen kaatoi tuopposensa, juorukellot kalkkavat.

Kuva: Inka on esitellyt itseään myös netissä, kuten tässä Alastonsuomi.comissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Inka Tuominen

Kommentit

ei voi muuta sanoo ku et huhu nainen. mikä voi olla niin huonosti et teet tollasii juttuja. voin kyl pyytää mun pomolta sulle duunii.

joo kyllä tää tyttö osaa sen kiusaamisen jalon taidon.. vkl pressan sviitin saunassa…

Sanokaa mitä sanotte mutta ihan loistomimmi jolla monella tavalla elämän katsomus ja suhtautuminen mm. ihmiis aivan eri tasolla kuin 90% suomalaisista tai isolla osalla koko maailmassa! Ei nyt kaikkea toki pidä tehdä ja kokeilla varsinkaan noihin hintoihin, mutta älkää arvostelko jos ette teidä ihmisestä mitään tai mitä kokenut yms yms…tai jos ette tunne! Kuulemma setiä oli kiva kiusata!;) Haha pitäähän nyt niitä setämiehiäkin vähän piristää!

Mäkin oon koittanut kaataa kerran oluet Inkan päälle.

Tyttö on ekshibitionisti, tykkää esitellä itseään ja pitää siinä sivussa hauskaa. Mitäs tuossa sen kummempaa? Tuskinpa hän on itsekään mitään sen vakavampaa hakemassa ja miks pitäis ollakaan? Miksi naisen pitäisi suhtautua elämään sen kummemmin kuin tavallisen kundinkaan?

no haluaahan jokainen ohiajavan ferrarinkin, mutta kuinka moni on käynyt kaupassa edes katsomassa oikeaa sellaista…

Jokainen nainen on alasti kaunis (joo, ilman silikoneja, rupsahtaneena ja hieman ylipainoisenakin), ja niin on Inkakin. Haluaisin (naisena) tietää, kuinka moni mies kuitenkaan haluaisi mitään vakavampaa naisen kanssa, joka näyttelee itseään koko kansalle? En mitenkään ole tuomitsemassa Inkaa, tuskin hän on isää tuleville lapsilleen baarista hakemassa ja saa pitää hauskaa miten haluaa. Tulipahan vaan tämä kysymys mieleen…

Oma kommentti