Aitolehti ei ole alastonmalli!

Martina AitolehtiSalarakkaana ja alastonmallina julkitaipaleensa aloittanut Martina Aitolehti ei pitänyt siitä, että häntä toukokuun Hymy-lehdessä julkaistun ulosottojutun yhteydessä tituleerattiin alastonmalliksi. Martina haukkui toimittajan lyttyyn, koska nykyisin hän on kuulemma tanssiryhmän vetäjä ja ties mitä.

Melkoisen paljon siis otsaa naisella, joka on poseerannut Hymynkin sivuilla alastomana pariin otteeseen sekä tehnyt pari kalenteria, joiden myyntiarvo oli pelkkä alastomuus.

Teksti: Hymy
Avainsanat: alastonmalli, Martina Aitolehti

Kommentit

Suomen turhin julkkis ikinä. Miksi julkkis?? Voi raukkaa kun ei itse ymmärrä olevansa vitsien ja naurujen kohde… Onneks mies ees on aina puolustelemassa…

tarviiko sanoo että naurettava? NAU RET TA VA. Ihan tavasin ,jotta amis osaa lukea.

niinhän se taitaa olla että perse paljaana julkisuuteen ja sitten siveyden huntu päälle kun on päästy palstoille rahastamaan. ei tiedä tyttö ressu että ruokkivaa kättä ei kannattaisi purra.

Martina oli koulussa kovis-amis? Oliko? Siltä se näyttäis. Nimittäin aina kun mä nään ton muijan pärstän, mulle tulee semmonen mieleen.

Kyllähän näitä titteleitä saa laittaa riviin ja ihan ilmatteeks ilman puoluetukia:
Mites ois ex-alastonmalli-nyk.kalenteripimu-tanssipomo-tissinvilauttaja. Tai jos saadaan Pohjanmaan pojat maksumiehiksi, niin anomus matkaan ja titteliksi Tissineuvos.

kun ei tätä viitti ees alastomana kattoo. ei kiinnosta mua eripari-hassu-tissit ja siis ”tosi mahtava” tatuointi. kai se siitäkin valituksesta jossain rahaa sai. voivoi..

Onko joku väittänyt, että tämä nainen olisi ruudinkeksijä?

Oma kommentti