Aitolehti haukkui: Noora, olet ruma läski!

Noora HautakangasTuore Seiska kertoo ex-missi Noora Hautakankaan ja nakumalli Martina Aitolehden riitautuneen pahasti Suomen Pelkokerroin -ohjelman kuvauksissa Argentiinassa viime keväänä.

Lehti kertoo, että Martina solvasi Nooraa kuvauspäivän päätteeksi ravintolassa värikkäin sanakääntein. Seiskan haastattelema Noora muistelee Martinan puhuneen siitä, kuinka misseistä tulee voittonsa jälkeen kauheita läskejä.

Noora poistui pöydästä ja loukkaantui. Riita on lehden mukaan myöhemmin sovittu.

Noora kertoi värikkäistä tapahtumista Hymylle jo tuoreeltaan toukokuussa palattuaan Argentiinasta. Tuolloin hän osallistui Itämerelle Hymytyttö-kilvan finaalituomaristoon.

Noora myönsi, että Martina Aitolehti ei kuulunut hänen rakkaimpiin ystäviinsä.

Aitolehden itserakasta ja aggressiivista käytöstä päästiin näkemään jo viime tuotantokauden Big Brotherissa. Sittemmin salarakkaana julkisuuteen noussut ja eroottisilla kuvillaan tunnetuksi tullut neitokainen on yrittänyt parantaa julkisuuskuvaansa tekemällä muun muassa ”vaatteet päällä” -kalentereita ja perustamalla tanssiryhmän.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Big Brother, Hymytyttö, Martina Aitolehti, Noora Hautakangas, Pelkokerroin

Kommentit

Noora on satakertaa kauniimpi kuin joku Martina. Katsokaapa muitakin kuvia Noorasta niin johan valkenee.

Eikö tullut mieleen että toimittajat saivat tuon tiedon riidasta jostain (vaikka pelkokerroin tyypeiltä jotka haluaa ohjelmallekin julkisuutta) ja sitten menivät kysymään Nooralta joka sanoo ”ettei halua enää muistella juttua”.

Martina on itserakas, ruma, henkisesti vielä rumempi, säälittävä tyrkky jolla ei ole kenestäkään positiivista sanottavaa, taitaa olla huono itsetunto kun muita jaksaa mollata. Jaksaa kyllä esitellä itseään halpis-lehdissä ja tyrkyttää itseään esille, mutta eipä uskalla kehua muita.

Lukekaa seiskan sivuilta eskon (ja martinan?) blogi, kyllä on vakka kantensa valinnut, niin tyhmä mies ettei rajaa. Pistivät tuonkin pystyyn että Esko saa puolustella Martinaa, muuta tuolla ei näköjään aivoissa liiku kun ei fiksumpaa sanottavaa löydy.

Aitolehti on yksi suomen turhimmista julkkiksista!!
Kun on tullut julkisuuteen säälittävänä salarakkaana, on turha aukoa päätään muille!!

suoraan sanottuna ei tuo Noora kovin kaunis olekaan..kauniimpi kuin tavis suomalainen, mutta olisi joku muu saanut voittaa. Tuossa yllä olevassa kuvassakin:
Ihme albiino gootti.

martina vois kattoo peiliin!!!kuka se luulee olevansa!olis salarakas ihan hiljaa vaan ku ei muulla tavalla ole julkisuuteenkaan päässyt!ja naama on ku petolinnun perse!!!!

Hautakangas sanoo Iltalehdessä, että en halua muistella enää koko juttua…Tulipahan nyt vaan julkisuuteen sen kertomaan.

mulle taas martinasta tulee mieleen tyhmyyden huipentuma konkretisoituna siihen älyttömän typerään mahatatuointiin..

Lol, martinahan on ite ruma ja läski. tai ainaki nooraa rumempi ja läskimpi :D:D:D

Taas tuli todistettua: ikä on pelkkiä numeroita. Ei osoita sydämen sivistystä tai hyviä tapoja. Tyrkky mikä tyrkky. Onneksi sai taas itsensä esille tämä ”pitääksmuntehäjokutesti”-Martina.

Pitäisi puhua ex-missi Noorasta ja ex-missi (piirikunnallinen taso) Martinasta. 😉 Vaikka yleensähän ex-salarakkaat ynnämuut ”seurapiirijulkkikset” ovat ”juontaja/promoottori”-osastoa. Tosin voisihan Martina olla ”seksitanssijayrittäjä” kuten Satu Tuomisto ”oli”.

Oma kommentti