Aki Manniselta pääsi sovinistisia puheita – vaimo-Rita astui puolustamaan miestään

Aki Manninen tippui Selviytyjät Suomi -sarjasta, ja tämä sai hänet heittämään julkisuudessa kohua herättänyttä läppää.

Aki ei naisia mairitellut. Hän totesi muun muassa:

– Naiset kun on leirissä, niin ei sieltä koskaan tule hyvää soppaa. Siellä pitäisi olla joukko miehiä.

Hän syytti naisia ”leidien kiiltokuvakerhon” pitämisestä ja mietiskeli, olisivatko he pitäneet hänet pelissä ja jättäneet äänestämättä häntä ulos, jos hän olisi antanut heille ”enemmän huomiota”.

Aki haukkui naisia kieroiksi kuin korkkiruuvit ja totesi vielä, että jos hänellä itsellään olisi tissit, olisi mennyt tyttöjen kerhoon, mutta koska hänellä on munat, se ei onnistunut.

Akin sovinismi herätti somen ja aiheutti siellä paljon kommentointia. Nyt Akin vaimo, Rita, on ennättänyt puolustamaan miestään. Hän kutsuu Akia lempeimmäksi ja ajattelevimmaksi mieheksi jonka hän tietää.

-Aki jos joku on saanut mut tuntemaan oloni maailman arvokkaimmaksi, kohdellut niin, ettei kukaan mies tällä planeetalla. Te, jotka yhden jakson perusteella annatte tuomion tälle miehelle, menkää itseenne. Tosiasia oli se, että tämä mies kantoi joukkuettaan, toi ruuan pöytään, rakensi teltan, auttoi… ja se kaikki ei edes näkynyt kameroiden edessä. En ymmärrä teitä NAISET, jotka haukutte tuntematta ihmistä! ”Kiiltokuvakerho” on termi jota minäkin oon käyttänyt koko elämäni ihmisistä, jotka juoruaa selän takana, oli ne sitten miehiä tai naisia! Tissit löytyy naiselta (biologinen fakta) ja jos mies puhuu vaimostaan, niin mitä pahaa siinä on?

Rita sanoo rakastavansa miehensä suoruutta, joka tuntuu olevan yhteiskunnassamme katoava luonnonvara.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Aki Manninen, Rita Manninen, Rita Niemi, Selviytyjät Suomi, sovinismi

Kommentit

Oma kommentti