Heli ja Aki Palsanmäki ovat huutokauppajulkkiksia.

Aki Palsanmäki täytti vuosia – ”luulin, että 60!”

Suomen huutokauppakeisari -ohjelmasta tuttu Aki Palsanmäki juhlisti 53-vuotispäiviään kuun puolivälissä. Kuvasta päätellen pariskunta juhli synttäreitä etelän lämmössä, onhan Huutokauppakeisari-ohjelmaakin kuvattu myös Espanjassa. Suosittu tv-hahmo keräsi Huutokauppakeisari-ohjelman Facebookissa paljon onnitteluja, joihin Palsanmäki vastasi kiittäen.
-Kiitos, kiitos, kiitos! T. Aki.

Suomalaisesta köriläästä on vaikea päätellä ikää, ja joku Facebook-kaveri veistelikin luulleensa Akin viettävän jo pyöreitä kuusikymppisiä. ”Luulin, että 60!” kuului viesti, jonka lähettäjä varmasti arveli, että huumorimiehenä tunnettu Palsanmäki osaa ottaa onnittelut pilkettä silmässään.

Suomen huutokauppakeisari -ohjelman Facebook sivuilla jaettiin juhlan kunniaksi kuva synttärikakusta ja tietenkin onnentoivotukset. Siinä se todellinen ikäkin paljastui. ”Aurinkoista syntymäpäivää Aki, täytät tänään 53 vuotta”, sydämellä koristeltu viesti julisti tiistaina 15.11.22.
– Oot niin huumorimies, et voin laittaa ”suruvalittelut ikääntymisesi johdosta”, toivoteltiin myös somessa.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto
Avainsanat: Aki Palsanmäki

Kommentit

Omasta mielestäni Aki näyttää noin 45-vuotiaalta. Ylipaino ja harmaantuneet hiukset hämäävät luulemaan vanhemmaksikin, mutta ovathan kasvot kuin nuorella miehellä ja iloinen pilke silmissä. Hämmästyin, kun kuulin että hänellä on ikää jo yli 50 v.

Oma kommentti