Aleksi Valavuori haukkui BB-tyypit: ”Olette alipalkattuja huo*ia!”

Aleksi VahavuoriJuontajanakin tunnetuksi tullut Aleksi Valavuori on kunnostautunut bloggaajana, eikä minään hymistelijänä. Vastikään Valavuori otti Seiska-lehden blogissaan kantaa lapsilihavuuteen, nyt hän haukkuu Big Brother -instituution.

-Ei, te ette tee julkisuudella yhtään mitään. Julkisuus tekee teillä. Media panee teitä kaktuksella perseeseen, vastakarvaan. Tv-kanava ja tuotantoyhtiö eivät tee viihdettä teidän hyväksi, viihdettä tehdään teidän kustannuksella. Kanava ja tuotantoyhtiö juottavat kuuden öön ylioppilaat säännöllisesti jurriin, keräävät rahat ja täräyttävät paskaiset naurut päälle, Aleksi tykittää Seiskassa.

Kovempaa on vielä tulossa:

-Te olette alipalkattuja huoria ja saatte tyhjän arvan käteen. Tosin, aika monelta se löytyy jo valmiiksi takataskusta. Yhtä pitkällepääsisitte, jos polkisitte polkupyörää ilman ketjuja kolme kuukautta. Jo pelkkä julkkis-sana kuvottaa minua. Sana BB-julkkis nostaa kitalakeeni oksennuksen maun. Julkkis-status ilmaan minkäänlaista ammatillista kompetenssia ei tuo yhtään ainutta latia tai leipää pöytään. Päinvastoin, Aleksi lyö raippaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Aleksi Valavuori

Kommentit

Aleksi puhuu seiskan blogeissaan täyttä asiaa, MUTTA juttu BB-ohjelmasta paljasti Aleksinkin olevan tietynlainen julkisuus-addikti ja osoitti olevansa itse ns. kaupan (mielipide myytävänä) mitä tulee julkkiksiin. Tämä siitä syystä, että haukuit kaikki muut BB-asukkaat, mutta julkisuuteen päässeet eli lähinnä voittajat oli niin hyviä tyyppejä kuitenkin, hehän eivät missään nimessä kuulu siihen kastiin minkä olet mollannut, hekö eivät kuulu siihen joukkoon joita kohtaan tunnet myötähäpeää heidän astellessaan taloon? Ja joo, ei ihan ole kaikki matot vintillä suorina kaikilla, mutta kummasti käänsit kelkkasi kun kyseessä olikin Perttu, Niko ja Sauli…

Vaan eipä sen kummempaa, jatka samaan malliin edelleen, mutta pidä linjasi jatkossa, älä käännä kelkkaa..
Arvostan suunnattomasti, että joku uskaltaa puhua asioista suoraan. Keep on going..

Juttusi läskeistä lapsista muuten on niiiiin totta, tänä päivänä vanhemmat ”ostavat” lapsensa suosion, lasten ei tarvitse enää ansaita sitä. Vanhemmat ovat omien lastensa tossun alla.

Eipä sen kummempia… Hauskat joulut!

valavuorellahan on tulonlähteenä myös pokeri joten en usko että miehellä pikkurahasta puutetta.

Tää paskahousu valavuori ei uskaltais sanoo kenellään päin naamaa
mitään.Kyllä lehtien palstoilla on kiva haukkua muita

Idiootit lukekaapa koko juttu Seiskan blogista.. Tästä puuttui se olennainen, lopussa oleva perseennuolenta Nikoa kohtaan..

Lopettakaa amikset se paskanjauhaminen – Aleksi puhuu asiaa enemmän kuin te mitättömät yhteensä elämänne aikana.

Aleksi sanoo sen, mikä on kaikille aivot omistaville itsestäänselvyys. BB on formaatti, jossa mitättömiä luusereita pannaan pakariin ja samalla luuserit luulee saavuttaneensa jotain – eli kaikki voittaa!

”Apinaa koijataan, apinaa pumpataan…”

Yhtä turhia kuin Aleksi turhine juntteine jääkiekkoleijona juttuineen.

no haloo! Tuskin tulee tekniikan tohtoria öön papereilla! Haluaisin niin nähdä kun kaikki fiksuimmat bb-asukit näyttäs tolle vähän kompetenssia…hieman tulee who do u think u r- reaktio tosta tyypistä…

BB fanipojat(tytöt) itkee kun mies osuu naulan kantaan. Ihan sama onko jätkä itte julkkis mut totta se puhuu silti. Jo se että henkilö hakee BB:hen kertoo minkälainen huomiohu*ra hän on. BB:n katsojat vain hitusen siitä ylempänä.

Jep, naulan kantaan Aleksi. Näillä kakaroilla ei ole kompetenssia mihinkään nyt ja useimmilla ei myöhemminkään. Reppanat luulavat itseään julkkiksiksi, vaan eivät tiedä totuutta…että ihmiset nauravat ja halveksivat heitä. He ovat siis valtakunnan ykkös pellejä. ihan vain kourallinen ihmisistä on toosa märkänä tai tatti jöpöttäen näitä säälittäviä ihmisiä ihailemassa. Säälittävää on, että nämä ns. BB-julkut kuvittelevat tekevän elinikäisen uran suomen tähtitaivaalla….mitä he ovat muka tehneet, päästäkseen julkisuuteen…ei hevonpaskaakaan. Mutta kun suomalaiselta medialta puuttuu käsitys staroista ja viihdeuutisista…ja pukkaa olemaan pulaa aiheista, niin silloin syydetään mitä tahansa paskaa viihteen nimissä ja BB on sitä itseään sanan varsinaisessa merkityksessä. BB:n voi ja pitää lopettaa…ei kiinnosta ketään

Noloa. Tyyppi itse menee Seiskan maksamalle häämatkalle. Ei olis paljon varaa muille vittuilla hah hah.

Aleksi, Aleksi….BB-henilön äitinä tämä tuntuu pahalta.Asia on se, että kansa ei tunne näitä henkilöitä ja ei tiedä syytä miksi hakivat taloon…Sitten tulee lokaa niskaan, josta ainakin perhe kärsii kovasti.Ei se ” tavis-julkkis”, joka on jossakin ohjelmassa juontanut ja mokailut yökerhoissa ym ole yhtään sen parempi.Luulis sen sinunkin tietävän.

Nyt Aleksi sanoit asian juuri sillä tavalla, kuin se on! PROPSIT JÄTKÄLLE! Kaikki bb-asukkaat/fanit vois vajota synkimpään suohon. Kaikki bb:seen liittyvä on idioottien touhua. Tuotantoyhtiöt rahastaa ja tyhmät ihmiset joutuvat vaikeuksiin hankiuduttuaan tietoisesti ”huonoon julkisuuteen”. Henkilökohtaisesti en itse ottaisi ketään bb-julkkista töihin, se toisi firmalle huonoa julkisuutta ja tekisi hallaa liiketoimille. Ajattelemattomat ihmiset menee bb-taloon helpon julkisuuden ja suosion toivossa kohottaekseen huonoa itsetuntoaan. Tämä on yleensä väärä keino tälläiselle ja tekee vaan haittaa huonossa itsetunnossa kieriskelevälle ihmiselle.

who the f@k is aleksi valavuori?? Joku joka ei päässy bb-taloon? :b

Sitä paitsi prostituutio on ihan aliarvostettua…

Nyt vain tarttis tietää kuka on Aleksi Valavuori???

”Hei, ettekstee tunne mua, olen BB-julkkis”-lausahdus kuuluu usein bile-öissä nykyisin. Olen niiiiii-iiiiiin hyvä kaikessa muussakin, jotenka mitenkä ois…… Vaan totta on, töitä, siis oikeita töitä, ei heru ja ilman hyviä sponsoreita ja suosituksia edes BB-tähdille ei tyrkytetä rahaa saati ruokaa pöytään!

Siis kuka tää Aleksi nyt olikaan? Oliko hän siinä Suuressa Seikkailussa Posiolla mukana vai mistä tää on tuttu? Vai oliko se Strömsö vai Pikku Kakkonen?

Vieläkin surkeampi ja säälittävämpi hahmo BB-”jukkisten” jälkeen, on BB:stä hitusenkaan kiinnostunut katsoja.

Asiaa! Jokainen BB:llä ansioitunut ei ole mitään muuta kuin turha julkkis.

itse oot pälli seiskan matkoilla juossut aleksi
pata kattilaa soimaan
ja opettele kirjottaan etes

On ihan naurettavaa naureskellen osoitella sormella ”HEI TE HÖLMÖLÄLÄISET SIELLÄ HÖLMÖLÄSSÄ!”, kun on itsekkin täysin samassa Hölmölässä. Ihan oikeesti, mikä ihmeen kaikkeenkommentoija tästä Hra. Aleksanterista on tullut, ja miksi?

Aleksi olit shaibaa pelkokertoimessa. Rupesin diggaa ihan finaalissa videoista. Jätä nuo turhat kolumnit ja tee sitä lätkä hommaa.

Niin hyvin sanottu. Onko viihdettä, kun kolme kuukautta kiusataan ihmisiä, riidellää, ryypätään ja oksennetaan ?
Ohjaaja ja tuottaja vaihtoon pikimmiten, tai tapatte hyvän alkuperäisidean kokonaan.

Julkkis vain sen takia kun on julkkis. Taitaa ottaa päähän kun nykyään noita tulee niin paljon että pakostakin käy omankin tilipussin päälle. Aina löytyy uusi bb joku tilalle jos alkaa liikaa rettelöidä.

No ei se tämänkään jantterin julkisuus ole yhtään sen häävimpää kun noiden mitä se nyt haukkuu.

Oma kommentti