Alibi: Tästä kammottavasta ilmiöstä poliisi on huolissaan Tampereella!

Joulukuun Alibi paljastaa, että vajaan vuoden aikana Pirkanmaalla on tehty jo 15 henkirikosta, joista Tampereella yhdeksän. Poliisi onkin syystä huolissaan. Jutussa Alibi yrittää selvittää, onko kysymyksessä jokin erikoinen tilastopiikki vai mistä erikoinen tilanne johtuu. Samalla Alibi myös esittelee Tampereen tämän vuoden karmaisevat henkirikokset.

-Huolestuttava asia, kommentoi ilmiötä Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja Paavo Tuominen.

-Surmatyöt tapahtuvat pääsääntöisesti yksityisasuinnoissa ja siksi niitä on vaikea ennaltaehkäistä. Mitään yksittäistä syytä on mahdotonta määritellä. Ihmisten syrjäytyminen varmasti heijastuu henkirikosten määrään, Tuominen jatkaa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, Tampere, Paavo Tuominen

Kommentit

Tämä on mielenkiintoinen juttu. Toivottavasti asiaan saadaan valoa? Ja miksi perkele mikään muu lehti ei ole tuonut asiaa esiin? Siis tämän enempää, valtalehdet :/

Jokaisessa pulsu-vs-pulsu tapossa yhteiskunta voittaa sosberikulujen puolittuessa. Toki parin vuoden linnat tuovat vähän lisäkustannusta, mutta pitää ajatella pitkässä juoksussa..

Kyllä henkirikos vaatii jo muutakin kuin pelkän alkoholin? ei kärjistetä liikaa?

Kyllä se on yhtälailla uskonnon vika 🙂

Uskoisin että voimakas vaikuttaja ainakin joissain näistä henkirikoksista on halpa viina Hämeenkadulla… Eikö voisi jo tuosta kadusta tehdä puhtaamman? Olen lukuisina öinä nähnyt kun aikapommeja liikkuu busseissa kohti eri kaupunginosia.

Niinpäniin kaiken taustalla on aina hallitus ja sen politiikka!

Avohoito kunniaan 🙂 Myös päätäsilittelevällä rangaistuskäytännöllä on varmasti vaikutuksensa. Eihän nykyään pääse enään linnaan, kuin toisen tappamalla.

Oma kommentti