Alibi: Työtön Tiina ryhtyi luksusilotytöksi: 5 000 euroa viidessa illassa!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Syyskuun Alibista löytyy Tiina-nimisen prostituoidun tarina. Parikymppinen neitokainen päätti ratkaista työttömyytensä aiheuttamat talouspulmat ryhtymällä ilotytöksi, mutta ei aivan miksi tahansa prostituoiduksi. Tiina ryhtyi tarjoamaan palveluksiaan vain varakkaille miesasiakkaille ja kertoo tienanneensa 5 000 euroa muutamassa hassussa illassa.

Alibin jutussa Tiina ei romantisoi ilotytön työtä, mutta haluaa oikoa siihen liitettyjä vahvoja ennakkoluuloja – joita myös hänellä itsellään alun alkaen oli. Tiinan mukaan ilotytön työhön pääsemiseksi ei tarvita päihdetaustaa, eivätkä asiakkaat ole pelottavia tai säälittäviä surkimuksia.

Tiinalla on myös viesti uutta seksilakia ajavalle rkp-läiselle ministerille Anna-Maja Henriksonille.

-Kaikista älyttömintä on sotkea kaikki huoraaminen ihmiskauppaan. Poliitikot ovat tälläkin hetkellä kuulemma suunnittelemassa seksinoston täyskieltoa Suomeen oikeusministerin ehdotuksesta. Eikö kukaan ole kertonut heille, että suomalaisille tytöille tämä on vapaaehtoinen valinta, keino tulla toimeen. Ei meitä kukaan parita, olemme itsenäisiä toimijoita. On ehdottoman tärkeää erottaa kotimaassa pysyvästi toimiva ja ”maahantuontiprostituutio” toisistaan, Tiina painottaa Alibissa.

Hymyn kuvituskuva

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio

Kommentit

Oma kommentti