Alibin rikosasiantuntijoiden shokkituomio: Ulvilan murhaepäilty Anneli Auer on syytön!

Uusin Alibi-lehti otsikoi kannessaan raflaavasti: Ulvilan murhasta tuomio – näin Annelille käy.

Alibin rikostoimitus on arvioinut maatamme kuohuttanutta Ulvilan murhajuttua ennen kuin Satakunnan käräjäoikeus antaa juhannuksen alla asiassa päätöksen. Lehden rikosasiantuntijoiden mukaan syyttäjillä ei ole mitään konkreettista näyttöä Anneli Aueria vastaan, ja syyte hänen aviomiehensä Jukka S. Lahden murhasta tullaan hylkäämään.

Muun muassa keskeisenä todisteena esitettyä hätäpuhelunauhoitusta Alibin asiantuntijat pitävät arvelluttavana.

-Riippuu täysin kuuntelijasta, mitä mielikuvia hätäpuhelu synnyttää, Alibin asiantuntijat toteavat ja pitävät syyttäjän näkemystä hätäpuhelusta pelkkänä spekulaationa.

-Ulvilan murhajutussa käy samalla tavalla kuin Bodomin murhaoikeudenkäynnissä. Syyttäjien näyttö on niin hatara kuin olla ja voi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: murha, Ulvila, Anneli Auer, Jukka S. Lahti

Kommentit

Alibihan voikin samalla kertoa sitten, kuka on syyllinen. Tosin epäilen heidän ”asiantuntijoille” sen osoittautuvan liian vaikeaksi. Ettei vaan joku alibin toimittaja ole tutustunut Anneliin vähän lähemmin?

Onko kuunneltu ääninauhaa samalla asiantuntemuksella joka on FBI:llä, vai mitä ne Amerikan ekspertit on. Minä luotan maailman huippu-asiantuntijoihin eniten. – Ja kuka hulu tulee tappamaan kovalla kolinalla ja lasin helinällä, kuusihenkisen perheen kotiin – kun jossain nurkan takana olisi surmaaminen käynyt paljon helpommin (mies miestä vastaan).

Oma kommentti