”Älkää boikotoiko Susan Ruususen bisneksiä!”

Kirsikka KelloniemiHymyssä bloggaava Geronima kertoo uusimmassa postauksessaan olleensa tyttärensä ja nuoren poikaystävänsä kanssa kauneusklinikan VIP-juhlissa. Tupa oli ollut kuulemma täynnä, ja Geronima ei ollut voinut vastustaa Susan Ruususen loihtimia ”maailman parhaita” pikkusuolaisia.

Tämä makuelämys saa Geron puolustamaan ystäväänsä:

-Minulla on Susanista vähän paha mieli, koska olen kuullut, että hänen pitopalveluaan boikotoidaan Susanin julkisuuden takia! Susan on upea nainen ja aivan huikea kokki – ihan tiedoksi vain! Geronima mainostaa kirjoituksessaan. Blogissa myös pastilliseksin ohjeet ja Geroniman aikeet siirtää bisneksensä ulkomaille. Minkä takia?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima, Susan Ruusunen

Kommentit

Se on aivan mahoton syömmään tuo Geronima, kaikkki mennöö Susaninkin pöperöt tekköö kauppansa. Kuhan ny ei liikaa syö ettei heti tarvi sitä lahja maasturia isompaan vaihtaa, ja mitähän se panokaveri, Joelikin tuumaas!

tuota noin, Susanhan oli Vanhas-jutun aikoihin nimenomaan Kuronen, ja vasta kohun jälken muutti nimensä. Parempihan se nyt on, että ansaitsee elantoan rehellisellä työllä, eikä roskajulkisuudesta. Eräille kommentoijille ei tunnu kelpaavan mikään…

Hauska juttu ja oikeen Geropastillli puolustamassa.Hyvät oli kommentitkin.


Järkyttynyt! (vierailija), 5.2.2012 klo 13.54

Olette aivan hirveitä! Jos toivoo toiselle sairautta, saa sen itse!!!

LOL ja uskot varmaan jeesukseenin LOL

Eikö saa pitää sitä nimeä minkä tahtookin pitää?
En ehkä itsekään tykkää Ruusunen-nimestä, mutta ei sen pidä vaikuttaa hänen työhönsä. Eihän Susan ole ollut enää lehdissä, eli unohtakaa jo menneet.

Miten kehtaatte suoltaa suustanne tuollaista?
Susan _oli ennen_ huomiohuora, _ei enää_!
Eikö ihminen ansaitse uutta mahdollisuutta tavallisessa työssä?

susana rusunen on mati vahnaneen exvaimo . susana ei ollut tarpeksi hyva mattile.matti haluta n nuorenmi vaimo ja sexykas.

Varmasti auttaa asiaa se, että toinen turha julkkis tunnustautuu Susanin tukijaksi.

Kaksi bimboa taas samassa nipussa, hohhoijaa

Oma kommentti