Alkaako tästä rajusta lehtipaljastuksesta sairaalayhtiö Mehiläisen boikotti?

Keskisuomalainen kertoi ensimmäisenä terveyspalveluja tuottavan Mehiläisen erikoisista rahoitusjärjestelyistä. Mehiläinen maksaa 35 miljoonan euron voitosta Suomeen veroa vain 360 000 euroa.

Tämä on mahdollista, koska Mehiläinen maksaa niin kutsuttua konserniavustusta 36 miljoonan euron edestä ulkomaisille omistajayhtiöilleen, Ambea Holdingille ja Ambea AB:lle.

Valtio ei siis hyödy Mehiläisen hyvästä tuloksesta, vaikka Mehiläinen saa tuloa muun muassa Kela-korvauksista. Kaiken lisäksi Mehiläisen omistajayhtiö Ambean maine on kortilla, sillä Ruotsissa lehdistö on paljastanut sen sikäläisen tytäryhtiön vanhuspalveluissa suuria puutteita.

Keskustelupalstoilla kuohutaankin nyt Mehiläisen moraalista ja lietsotaan yhtiötä kohtaan boikottia. Aiheesta kirjoitti tänään myös Iltalehti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: mehiläinen

Kommentit

Ja on ihan turha puhua ”normaalista liiketoiminnasta” Mehiläisen kohdalla. SV korvaukset otettaan kaikkien pussista KELA korvauksena ja on mielestäni kohtuullista että se raha myös jää kotimaahan.

Meitin perhe on käyttänyt Diacoria aina ja ollaan oltu palveluun 100% tyytyväisiä. Diacorin voittohan menee kotimaan hyväntekeväisyyteen ja firma maksaa verot asiaan kuuluvasti. Mieluummin makaisin kippurassa kotona kuin menisin Mehiläiseen. Terveystalo samoin joutaisi boikottiin.

Mehiläinen on normaali yhtiö mikä kusettaa valtiota.Lopettakaa epärehellisten viharikos.

Siel on Parhain hoito ja lääkärit! miksei noi vois tehdä kun se on laillista..? ja mahdollistettu asia! edelleen sinne kun tarvis vaatii!

EI MUUTAKO LINNAAN JA PAKKOTYÖHÖN KOKO SAKKI! YRITYSJOHTAJAT JA PÄÄMINISTERI KATAINEN ETUNENÄSSÄ!

Vain jäävuoren huippu, kaikki suuret firmat tekee samaa, Se on meidän eduskunnasta kiinni. joka ottaa vanhuksilta ja antaa miljonääreille, heh heh

Mitäköhän Kelan johtajat tästä tuumivat? Ei mitään uutta eikä ihmeellistä varmaan..

Tässä olisi taas kansanedustajille vähän rukattavaa; mutta kai se on niin pientä, ettei sillä saa Suomen taloutta nousuun. (Mutta jos tuota benziiniveroa sen sijaan nostettaisiin). Se on sentään reilua ja tasa-arvo direktiivien mukaista.

Stana mitä pelleilyä noi avustukset. Kaikki bisnes mitä ei voi maasta pois viedä, kuten juuri sairaanhoito, niin pitäis erityislailla pakottaa maksamaan veronsa tänne ja konsernipelleilyistä linnaan lusimaan.

Ajetaan porukalla Mehiläinen alas! Ei varata yhtään aikaa Mehiläisestä.

Voisikohan talousuutisten kirjottamisen jättää niille jotka niistä asioista tietävät? Tuo liikevoiton manipulointi on hyvin tyypillistä monikansallisten yritysten keskuudessa. Esim. mcdonalds finland maksaa samojen omistajien omistamille ulkomaisille yrityksille joka vuosi juuri liikevoiton suuruisen ”laskun”, jotta vältytään verojen maksulta kun liiketoiminta ei näytä voitolliselta. Ei tässä ole mitään uutta eikä ihmeellistä.

Eiköhän tämä ole lakien säätäjien vika eikä mehiläisen, tai väittääkö joku ettei tekisi samaa jos olisi laillista?

Kysehän on nyt harmaan talouden torjumisesta. Mainiota, että lehdistö on tarttunut asiaan, valtiovarainministeriö sitä EI ole tähän saakka tehnyt.

Sain väärän lääkkeen, henki meinas mennä, ei korvauksia!
Sen jälkeen en ole ja enkä mene mehiläiseen, vaikka kuolisin!

Jokaisella on oikeus valita, minkä yhtiön palveluja käyttää. Jotkut arvostavat yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, jotka maksavat voitostaan veroa Suomeen, jotkut eivät välitä asiasta pätkän vertaa. Markkinatalous, asiakas päättää. Joku firma saattaa hyvinkin irtisanoa työterveydenhoitosopimuksensa Mehiläisen kanssa huomenna…

Ja Aasi, olen taloustoimittaja, sinä et vissiin. Liikevoiton suuruisen konsernituloutuksen järjestäminen ei riitä, pitää olla enemmän.

Aasi ja Fasismus hei,
on useita syitä boikotoida.

Mehiläisen epäisänmaallisuus. Voittorahat ulkomaille, oli laillista tai ei.

Omistajayhtiö Ambean törkeydet Ruotsissa.

Lilius, öky, joka on kaiken takana.

oletko ”Aasi” mehiläisen toimistojohtaja vai miksi suutut tällaisesta uutisesta?

Muakin alkoi viduddaa täänään todella paljon luettuani aiheesta. Diakonissalaitosta eli Diacoria käytän. Rahat suomalaisille.

Miksi alkaisia, eiväthän he ole tehneet mitään laitonta.
Kommunistit boikotoi kateellisia viisaampia

Korjaus: nykyisin Lääkärikeskus Yhtymä. Suomalainen firma.

Niin on Helsingin Lääkärikeskuskin. On aina ollut , eikä ole kaiken maailman keinottelijoiden pelinappula.

Toivottavasti alkaa. Näistä yksityisistä terveyspalvelu yrityksistä käsittääkseni ainoastaan Diacor on puhtaasti Suomalainen yritys joka jakaa liikevoittonsa suoraan Helsingin Diakonissalaitokselle ja sitä kautta suoraan Suomalaisen yhteiskunnan vähäosaistein auttamiseen.

Oma kommentti