Alkuperäinen Hanoi Rocks palaa – ilman Andy McCoyta!

Mike MonroeAndy McCoyLegendaarinen Hanoi Rocks laittoi pillit pussiin keväällä 2009, jolloin yhtyeen solistin Michael Monroen ja kitaristi Andy McCoyn tiet erkanivat. He olivat palanneet yhteen uuden kokoonpanon kanssa Hanoi Rocks -nimellä vuonna 2001.

Monroen sooloura on sittemmin ollut vahvassa nousukiidossa, kun taas McCoyn uusi yhtye The Real McCoy Band hajosi viime talvena vain kolmen keikan jälkeen.

Ongelmilta ei Monroenkaan uusi yhtye ole välttynyt. Jo alkuvaiheessa yhtyeestä vaihtui rumpali ja kitaristi, ja nyt ensi viikonloppuna Vantaan Korsossa järjestettävän Ankkarockin keikan kynnyksellä ilmoitti uusi kitaristi Steve Conte jäävänsä kotiin ”perhesyistä”.

Conten paikan tulee ottamaan vanha tuttu Nasty Suicide – ainakin yhden keikan ajaksi!

Näin ollen lavalla ensi sunnuntaina nähdään alkuperäinen Hanoi Rocks – ilman Andy McCoyta! McCoyn paikkaa Monroen yhtyeessä on pitänyt The Wildhearts -yhtyeestä tuttu britti, Ginger.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Andy McCoy, Michael Monroe, Hanoi Rocks, Steve Conte, Nasty Suicide

Kommentit

HANOI ROCKS rules!
jos kukaan on päässyt kuulemaan Hanoita ilman Andyn sähellystä, niin paljon paremmalle soitolle kuullostaa. Andyn taso ei vaan enää olisi viennyt Hanoita eteenpäin. Miken laulu sensijaan on kuin 80-l kultakaudelta!

Kuulemma Conten pojan muijalla kosahti umpisuoli. Eli tällä kertaa ihan tosi kyseessä.

Oma kommentti