Ana Leppänen yksinoikeushaastattelussa! ”Intohimo säilyi loppuun asti!”

Ana-Risquet-LeppänenUrpo Leppänen oli vaimolleen Analle mies ilman vikoja – mies, joka oli hyvä ja hellä ja ehkä vähän liiankin kiltti.

Ana antaa nyt surulle aikaa, mutta valmistautuu samalla elämään ilman Urpoa. Uuteen elämään kuuluu myös kauneusleikkaus, jota Ana on harkinnut jo pitkään.

Ana antoi laajan yksinoikeushaastattelun Hymylle, tietenkin, sillä Hymy oli juuri se lehti, joka toi 90-luvulla Anan Suomeen. Haastattelussa hän kertoo viihtyneensä Suomessa aina hyvin.

-Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa tästä maasta. Urpo taas oli tunteellinen ja hyvä mies. Välimme olivat hyvät ja luottamukselliset. Rakkautta ja intohimoa oli paljon, ja jos ei ollut, puutuin minä asiaan. Seksielämämme oli hyvää aina loppuun saakka, Ana oikein innostuu.

Toukokuun Hymyssä paljastuu myös Anan tienneen Urpon aviottomasta lapsesta. Ana paljastaa myös heidän suunnitelleen vielä yhteistä lasta. Urpolla on ennestään neljä lasta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ana Leppänen, Urpo Leppänen

Kommentit

Kiitos tästä ”Hymyn” toukokuun 2010 ehdottomasti positiivisimmista
ja parhaasta jutusta !!! On ihanaa, että kaksi ihmistä on voinut rakastaa noin paljon toisiaan, kunnes kuolema heidät erotti; ei ole annettu suhteen alkutaipaleen syrjähypyn tai toisen vakavan sairauden erottaa ! (Me hiukan vanhemmat lukijat muistamme lapsuudestamme ja nuoruudestamme, miten silmät palaen Urpo katseli Anaansa mm. yhteisiltä keikoilta otetuissa lehtikuvissa!!!)

Sen verran hottis on Ana, kyllä nuorempikin innostuu. Taidetaan saada lukea tytön edesottamuksista vielä kauan. Go girl!

Oma kommentti