Andy McCoy, 59, ja Sofia Zida, 38, viihtyvät ja tekevät yhdessä: Sofia on entinen Tenavatähti

Helsinkiläisen taidegallerian tunnelma sähköistyy hetkessä legendaarisen rokkikukko Andy McCoyn, 59, astellessa sisälle. Andy on saapunut kunnioittamaan ystävänsä Sofia Zidan, 38, Käännekohtia-näyttelyn avajaisia.

– Olen ylpeä tästä pikkugimmasta. Rakastan hänen taidettaan, Andy kehaisee.

Ystävykset tekevät yhdessä taidetta ja musiikkia ja avautuvat nyt Hymyn painetun lehden haastattelussa toimittajallemme Juhamatti Niemiselle.

Sofia on viime vuosina oppinut tuntemaan Andya, sillä kaksikko on pitänyt yhteisnäyttelyjä.

– Meidän on helppoa tehdä hommia yhdessä. Kaikki soljuu kuin itsestään. Ymmärrämme toisiamme, viihdymme toistemme seurassa. Se tekee yhdessä tekemisestä helppoa, ihanaa ja innostavaa, Sofia taustoittaa.

Samoihin aikoihin kun Andyn ja Sofian välit ovat tiivistyneet, Andyn avioliitto amerikkalaissyntyisen Angela Nicoletti-Hulkon kanssa tuli päätökseen viime vuonna.

– Olen tuntenut Andyn pitkään. Tapasimme ensimmäistä kertaa 15 vuotta sitten musiikin kautta. Andy on minulle kuin isä. Sellaisena hän tulee aina olemaankin, Sofia korostaa.

Meksikolaistaustaisen vaasalaisneidon omalta musiikkiuralta muistetaan discokappaleita, ja onpa hän pyörähtänyt Tenavatähti-kisassakin. Nuorena hänet nähtiin muun muassa Anttilan muotikatalogeissa lapsimallina.

Sofia on nähty kevään mittaan taustalaulajana Andyn keikoilla. Lisäksi hän on lähdössä syksyllä ulkomaan kiertueelle, jolla juhlistetaan Andyn lokakuussa koittavia 60-vuotissyntymäpäiviä.

– Andy on hyvässä vedossa. Ihanaa päästä keikoille vihdoinkin. Tuntuu, että maailma on nyt avautumassa koronan jälkeen, Sofia iloitsee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Andy McCoy, Sofia Zida

Kommentit

Papat tarvii nuoria naisia pönkittämään menetettyä miehuuttaan/nuoruuttaan. Selän käydessä kumaraksi ,askeleen hidastuessa ja puheitten muuttuessa jonnin joutavaksi höpinäksi/uhoksi, niin että mieltä lämmittää kun puolta nuorempi hepsankeikka vipeltää siinä vieressä.Sallittakoon se noille ukkendaaleille viimeisien vuosiensa viihdykkeeksi..

Oma kommentti