Anita tuli nimellään ja kuvallaan julkisuuteen: Minut on raiskattu 30 kertaa

Seksuaalisesti hyväksikäytetty ja useasti raiskattu Anita Borg on kärsinyt vuosikymmenien ajan psyykkisistä ja fyysisistä oireista, joita hirvittävät teot hänelle aiheuttivat. Miehet elävät yhä samalla paikkakunnalla, jossa seksuaalirikokset tapahtuivat.

Antsu avautuu Ilari Kauppisen ja Kari Pekosen kirjoittamassa jutussa painetussa Hymyssä.

– Minua on käytetty seksuaalisesti hyväksi ja raiskattu ollessani vasta viisivuotias, Anita aloittaa järkyttävän tarinansa.

Tapahtumat saivat alkunsa vuonna 1972 jouluaattona Itä-Hämeessä sijaitsevassa lastenkodissa.

– Siellä yksi isoista pojista vei minut lastenkodin urheiluvälinevarastoon ja sanoi, että sinun kuuluu antaa minulle p…ua. Hän tunki hikisen sukan suuhuni väkivaltaisesti, jotta pysyisin hiljaa. Olin vasta viisivuotias, enkä ymmärtänyt mitä minulle tehdään. Minulla oli ylläni mekko, jonka hän nosti ylös ja riuhtaisi alushousuni alas. Sen jälkeen hän työntyi sisääni. Kipu oli käsittämätön, Anita sanoo.

Pienen tytön lapsuus loppui siihen paikkaan. Teko kesti useita minuutteja. Lapsen tasapainoinen ja terve tulevaisuus tuhottiin.

– Raiskaaja sanoi, että minun kuuluu aina tehdä näin, kun hän haluaa. Tilanteen jälkeen hän sanoi, että hän tappaa minut, jos kerron tästä kenellekään. Tuo mies tappoi pikkutytön sisälläni. En koskaan ole päässyt tästä yli. Ajattelin, että olisipa hän itse kuollut.

Anita muistaa, että tapahtumapaikka haisi hielle, koska se oli urheiluvälinevarasto.

– Minua oksetti ja pyörrytti. Valuin verta. Jäätyäni teon jälkeen varastoon tungin alushousuihini varastosta löytyneen polvisuojuksen sukan, jotta verenvuotoni ei olisi paljastunut kenellekään. Pelkäsin kertoa asiasta.

Pienen paikkakunnan lastenkodissa hyväksikäytöt jatkuivat ja teot toistuivat. Pian raiskaajia oli kaksi. Lue järkyttävä tarina Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anita Borg, Antsu Borg, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, raiskaus

Kommentit

Oma kommentti