Anna Abreu kertoi että häneltä tulee uusi biisi – riisui itsensä alusasuihin

Anna Abreu julkaisee uutta materiaalia. Luonnollisesti se tulee kertoa alusasuihin sonnustautuneena. Koska ulkomusiikillisuus.

-Multa tulee perjantaina biisi. Aina yhtä ihanaa, pelottavaa, ahdistavaa, innostavaa ja kaikkee siltä väliltä. Tää on mulle spesiaali. Toivottavasti siitä tulee sellanen teillekin. Ps. lauantaina tulee kans yks ihana ylläri, joten laittakaa molemmat päivät kalenteriin, nainen siivittää.

Anna pyörittää Anna Abreu Music Oy -nimistä yhtiötään, joka teki viimeksi 90 000 euron liikevaihdon.  Viivan alle saateltiin 15 000 euroa. Liikevoittoprosentti oli 14 eli hyvä.

 

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anna Abreu

Kommentit

Mitähän yhteistä on kalsareilla ja julkaistavalla levyllä?? Huomion haku on kummallinen ilmiö. Sen eteen tehdään melkein ihan mitä vaan. Oma huomioni on se ,että kun ei enää äänellä pärjää ,niin on lyötävä kehiin jotain muuta.. Kuinka moni laulaja esiintyy täällä mediassa melkein pyrstö paljaana. Oikeasti hyvällä äänellä ja luontaisella karismalla varustettu artisti ei tarvitse vähentää vaatteitaan ja tuoda tissejään tyrkylle. Onneksi maastamme löytyy taiteilijoita ,joita emme ole nähneet pikkareissa ,emmekä tule näkemäänkään…

Oma kommentti