Promokuva

Anna Abreu loukkaantui lentokoneessa: ” En pysty kävelemään”

Anna Abreu päätti paeta pakkasia ja lentää jouluksi Thaimaan Bangkokiin. Valitettavasti reissu alkoi kuitenkin sangen ikävissä merkeissä.

Laulajatar kertoo stressaneensa viikkotolkulla, että saisi koronan eikä pääsisikään matkustamaan. Vaikka hän sai negatiivisen testituloksen, murehtiminen oli silti jatkunut lentokoneessa. Lopulta henkinen paine oli kasvanut niin kovaksi, että Abreu oli pyörtynyt yöllä vessassa.

– Rupesin luulotautiseksi ja tuntemaan kaikki maailman oireet lentokoneessa ja stressasin sitä ihan sikana (…) Kuulemma olin tullut alas täysin naamalleni ja mulla meni nilkka paskaksi eli tällä hetkellä en pysty kävelemään tällä nilkalla. Olin siis stressannut itselleni kaikki nämä oireet. Miettikää mitä stressi voi tehdä ihmiselle, Abreu selostaa Instagramin stories-osiossa.

Kaikesta huolimatta positiivinen laulajatar jaksaa olla kiitollinen henkilökunnalle saamastaan hoidosta ja henkisestä tuesta. Sittemmin Abreu on kertonut saaneensa negatiivisen koronatestituloksen myös Thaimaan päässä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anna Abreu, Bangkok, joulu, korona, testi, Thaimaa

Kommentit

Oma kommentti