Anna Abreu petti faninsa!

Anna AbreuLaulajatähti Anna Abreun aikataulut ovat menneet niin pahasti ristiin, että siitä kärsivät jo fanit. Abreun piti esiintyä Pohja-nimisessä kylässä Koti ja koulu -yhdistyksen järjestämässä KK-rockissa lauantaina, mutta keikka peruttiinkin viime hetkillä. Asiasta kertoo Iltalehti.

Lehden mukaan peruminen tehtiin levy-yhtiö SonyBMG:n toimesta. Iltalehdessä yhdistyksen kantavat voimat esittävät avoimen paheksuntansa asian tiimoilta.

-Annan keikka KK-rockiin oli sovittu jo tammikuussa, mutta nyt levy-yhtiö ilmoittikin, että keikka perutaan, koska Annalla on levytyskiireitä. Rahat tähän oli revitty vanhempien selkänahasta, yhdistysaktiivi Tanja Sihvo kertoo Iltalehdessä.

Levy-yhtiö yrittää myöhemmin järjestää Annan korvauskeikalle. Viimeksi Anna oli uutisissa keikkasähläilyineen toukokuussa, kun hän esiintyi Viking Linen XPRS:llä. Siitä alla olevassa linkissä:

https://hymy.fi/juorut/anna-abreu-petti-faninsa

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anna Abreu, KK-rock, SonyBMG, Tanja Sihvo, XPRS

Kommentit

No kuulkaas, tääää ei oo taas Annan vika jos sillä on levytyskiireitä ja levy pitäis saada hyvissä ajoin ulos!
Tälläsestäkin asiasta pitää tehä haloo ja otsikolla ”Anna Abreu petti faninsa” että ihmiset nyt oikein lukisi kuinka Anna on tehny väärin vaikka annan vikahan tämä asia ei ole. Tällästä suoraan sanottuna paskaa jaksetaan jauhaa.

ei oo annan vika että peruuntui !!! annalla on koulu ja kaikkee muutakin siinä sivussa..

eihän toi oo Annan syytä ei Anna voi sille mitään et sillä on levykiireitä mun mielestä kun Annakin on vielä 18 nii sen pitää hoitaa sen koiraa ja niitä lavy asioita hoitaa kai te nyt haluutte et Annalta tulee levylä camoooooooooooooooonnnnnnnnnnn ihmiset

Sä olit paras ja oot vieläki. Panu on 2 paras<3 i love you<3<3

Kiitos loistavalle yleisölle oli upeaa olla yksi järjestäjistä. Toivottavasti vuoden 2009 KK-Rockista tulee vielä mahtavampi. Suuri kiitos loistavalle talkooporukalle joka oli täydellä sydämmellä mukana.Eastwaylle joka vastasi lavatekniikasta miljoonat kiitokset. : )Tanja

Itse olen menossa tuonne, petyin kyllä kovasti, mutta ei maha mitään,.

ei varmaan ollut annan syy että keikka peruuntui. jos annan ei levyttäisi, lehdet kirjoittaisivat että anna pettää faninsa koska levy ei ilmesty. järki kteen ihmiset, anna on vasta 18-vuotias.anna haluaa varmaan hoitaa koulunsakin kunnialla.

Liekö raha painanut tällä kertaa enemmän vaa’assa kuin koululaiset? Olikohan järkevä ratkaisu tämä?

-antero-tero-

Oma kommentti