Anna Abreu petti fanit!

Anna AbreuViking Linen XPRS-aluksella keikan heittänyt Anna Abreu suututti lukuisat fanit lauantaina.

-Upouusi laiva on kyllä hieno paikka, mutta keikkatila oli niin suuri, ettei suuri osa yleisöstä edes nähnyt kahvilan etuosassa esiintyvää Annaa. Perheemme pienokaiset pettyivät tosi kovasti, sillä he näkivät Annasta vain hiustupsun, Hymylle kuvaillaan.

Syynä ongelmiin oli Annan keikkalavan eteen ryhmittynyt suuri fanijoukko, joka peitti näkyvyyden täysin. Pienikokoisesta Annasta kuului vain ääni.

-Annan keikkaorganisaation tulee tulevaisuudessa ryhtyä panostamaan siihen, että artisti myös nähdään, ei ainoastaan kuulla, keikalla olleet ja pettyneet lasten vanhemmat nurisevat Hymy.fi:lle.

-Jos keikkatila on noin suuri kuin se XPRS-aluksella oli, silloin minikokoisen Abreun taustajoukon on huolehdittava, että lavan eteen ei päästetä ihmisiä, jotta kaikki näkevät piskuisen Annan esiintymisen.

Lue myös:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/anna-anreu-petti-faninsa

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anna Abreu, Viking Line XPRS

Kommentit

aina ne on noi pikkukakaroiden vanhemmat jotka nurisee… ei tuo annan vika ole. jos haluutte syyttää annaa niin palkatkaa anna rakentamaan viikkarin laivat.

Se ei todellakaan ole Annan syy! Oisko sen muka pitän kesken keikkaa alkan sanoo et hei fanit häipykää siit edeest.. JUST! mitä potaskaa!
-.-

Justiin….. Siis anna petti sen takia koska ne ei nähnyt koska LAVA oli liian suuri! Siis ei täs oo mitää järkee ei anna sille mitään voi eikä se oo annan syyyyyyyyyyyy!!!!!! Herrran jumala teijän kaa….

just anna petti fanin juuuuust………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anna on muute maailman paras laulaja………….!!!!!<333333333333333333333

Hähää kuka sitä haluis nähäkkää fanitki on niin pieniä ettei nää lavalle : DDD LOL fanit on polvenkorkusia ja anna esittää niin kovaa pop tähteä että aijai … Anna lauleskelee jotai etikka lauluja jollekki 96 syntyneille heppatytöille IIIIIIIIIIIIIIIKKKKKKKKKK!! ”ei oo annan vika” LOL

Anna on ihana<33 eikä se oo annan!!!! ANNA ON PARAS!!!!<3333

No syy ja syy. Anna on kuitenkin pettänyt faninsa oli se hänen syy tai ei. Pettymys on se kokemus, joka keikasta jäi.

19.5.2008 klo 17.00, nimimerkki Itse paikalla ollut (vierailija)

Just? Itse sanoit että se keikka oli pettymys. Eihän se nyt jumatsuikka tarkota että ANNA OLIS PETTÄNY FANINSA? Kyllä osaattekin olla urpoja.

2.8.2008 klo 20.27, kjhkgg (vierailija)

ei se ollut anna vika. joo kyllä ne osaa olla urpoja ei toi tarkoita että anna ois pettänyt faninsa.

ei toi ole annan vika!

ANNA OOT PARAS<33333333

JA EI TOI TODELLAKAAN OLE ANNAN VIKA!!

Juu.Siis te kaikki ootte kamalia juoruilijoita ei se annan vika ole!!! Mitäs pienet menee kattoon annaa isolle lavalle laivalla jossa etu rivissä on kuitenkin kamalasti kaikkia nuoria!! Mun omaa fania niinku annaa ei saa kohdella ja juoruilla siitä noin!!!:

Ja haistakaa paskat! mitä Annan vika se on kun te jotka ootte syntynyt kultalusikka perseessä, ette voi jonottaa?? Hankkikaa puujalat, jos ette Annan eteen voi edes tuntia odottaa, niin ihan turhaan te kerjäläiset valitatte!!

annaa oot niin ihana mul on sun meseki me siel mesetetään joskus ja panun kaa ircis mut se ei ikinä vastannu!!sää ja panu ootte mun lempi laulajat..

samaa mieltä menkää jonnekki ihamuual valittaa se ei oo annan vika

olin mäkin 10.12 turussa annan keikalla enkä paljoo nähnykkään mut en silti valita<3

Joo ei kyllä todellakaa ollu Annan vika!!!!!!!!!!!!!!

EI OLE ANNAN VIKA!!! pienetkin lapset voi tulla katsomaan annaa mutta pitäis vanhemmilla olla järkee päässä et menee jonottaa aikasemmi että pääsee etee !! ei oo annan vika et tulitte varmaa 15 minuuttii sitä enne ku se keikka alko haloo !! seuraavalla kerralla kannattaa tulla jonottaa aikasemmi
ei oo kivaa et lehtee laitetaa tällee:oo ja ei anna oo mikää maailman pisin että taaksekki näkis ja voisitte mennä valittaa annan taustatukijoille täst asiastja sanoa että hoitaisi asian kuin se olisi ja sanoa että tämä oli suuri moka heiltä mutta pitäis olla sen verran järkeä pääs et ei sentää lehtee mee juoruilemaan

HEI MIETTIKÄÄ NYT VÄHÄ! ANNA ON MUUTENKI LYHYT, JA MULLE RIITTÄIS AINAKI VAA KUULLA ÄÄNIKI! KANNATTAA OLLA ILONE VÄHÄSTÄKI. Anna rulezz <33

moi anna sä oot paras laulaja koko maailmas ja panuki on<3<3<3 mä rakastan teit<3<3<3

Eihän se todellakaan oo Annan vika eikä se sille mitään voi eikä se oo todellakaan pettämistä jos ei näe annaa Todella LAPSELLISTA
Keksikää muuta valittamista VALITTAKAA LAIVALLE se ei oo annan SYY

No ei se mitenkään fanejaan pettänyt ? hah !
Ja eipä oo annan vika jos ei näy 🙂

siiis voiko olla näin lapsellista? 😀 EI TODELLAKAAN OLE ANNAN SYY! :’D menkää sitte ite heti kun pääsette laivaan, niin menkääpä sinne heti odottelemaan, täytyyhän siihen joku palkinto on olla, kun on odotellut 4 tuntia keikkapaikalla että näkee Annan. Miksette mene itse odottelemaan lavan eteen. ei annan syy. ”Anna petti faninsa” valittakaa laivan tekijöille ettekä laulajalle.

No eihän se oo Annan vika, jos lava on niin iso ettei hän näy. Niin, kuulkaas vanhemmat, että ei se ollut Annan päätettävissä millä lavalla hän esiintyy, vaan laivan. Fanit tulevat aina lavan eteen. Niin käy aina ja se on aivan normaalia. EI TARVII ANNAA SYYTTÄÄ!
Anna on pieni, mutta hän ei tietenkään voi sille mitään. Jos lava oli iso niin oli. Jos olisitte halunneet nähdä paremmin niin ehkä olis kannattanu lähtee keikkapaikalle hyvissä ajoin niin saa hyvän paikan, josta näkee. Niin ei ainakaan sillon tarvii tulla jälki käteen tänne itkemään.

Valittajat alas, Anna on paras! <333

joo en oo ees pettäny mun fanei jotkut vaa kirjottaa sellasii jutti must oon ihan tunnollinen ja kiltti!

ÄLKÄÄ AINA MOLLATKO JA KEKSIKÖ MITÄÄ JUORUI SIIT EI SE OO TEHNY MITÄÄ VÄÄRÄÄ (taino sillo ku se ei jakanu espoos nimmareit mut sitä EI lasketa)

Voi teitä pikku Anna faneja.

Ei siitä kannata suuttua, jos Annaakin moititaan.

No syy ja syy. Anna on kuitenkin pettänyt faninsa oli se hänen syy tai ei. Pettymys on se kokemus, joka keikasta jäi.

19.5.2008 klo 17.00, nimimerkki Itse paikalla ollut (vierailija)

Just? Itse sanoit että se keikka oli pettymys. Eihän se nyt jumatsuikka tarkota että ANNA OLIS PETTÄNY FANINSA? Kyllä osaattekin olla urpoja.

Hei vaan kaikki jotka tänne on kirjotellut! Tossa ei todellakaan oo mitään järke jankuttaa ettei se ollut annan vika. Kyllä sen ymmärtää että haluutte puollustaa annaa mutta mitä se enäää hyödyttää!? Ei mitään.. Nii ja vois myös hymy vähän totuuden mukaisemmmin kirjoittaa lehteensä, koska jos anna on haluttu laivalle esiintymään niin minkäs anna sille voi jos lava ei ole tyydyttävä.Mutta vois vähänfanitkin katsoa että jos on pienempiä niin päästää niitä eteensä sillä ajatelkaa te omalle osalle olla takana kuulematta ja näkemättä mitään! Mutta totta on myös jos jonottaa kauan ja on odottanut sitä etttä anna tulee lavalle ja laulaa niin he ovat etupaikat ansainneen joten ne ketkä asiasta valittaa niin voi myös mennä muiden joukkoon jonottamaan! Mutta sanon vielä että teidän on aika turhaa enää rueta annaa puollustamaan koska asia on jo tullut julki. Joten eikun hyvää kesän jatkoa kaikille!

TE OLETTE SÄÄLITTÄVIÄ! ANNA ABREU JA ARI KOIVUNEN ON MUN MIELESTÄ 2 TURHINTA PUHEENAIHETTA!

PS: TÄSSÄ KESKUSTELUSSAHAN ON NYT KYSE ANNASSA, JMUTTA TE KATEELLISET ANNA FANIT OOTTE NÄKÖJÄÄN VETÄNY ARINKIN TÄHÄN… 😀 VOI TEITÄ KOITTAKAA NYT VAAN NIELLÄ SE TAPPIO, JA NAUTTIKAA NYT TEIDÄN PIKKU ANNANNE MUSIIKISTA, KUN HÄN VIELÄ SITÄ TEKEE.. 4 VUODEN PÄÄSTÄ KUKAAN EI ENÄÄN EDES TIEDÄ, ETTÄ KUKA ON ANNA ABREU!

Vaikka anna petti faninsa niitä on vieläkni enemmän knu arin joten ari fanit turha kovistella annalle.
Minä en oel pettynyt vaikka en nähnytkään anansta paljon mtn.Se ei oikeastaan ollut annan syy, Kaikki kirjottaa vaan jtn páskaa purkaaksene suurimman osan murheistaan

ei se oo annan syy anna on paras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ottakaa opiksi kenen syy se on se on sun syy jos väität että anna on se syylinen ja tää hymy juttu se ei oo annan syy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ei se annan syy ole jos fanit ei nää annaa tulis aiemmin jonottaa sinne keikalle niin näkis annan mut kerran kun mä olin annan keikalla olin oikeesti ekana mut hui mikä jyrinä kuului ei se paha ollut mut oli pakko mennä pois edestä koska pikkuvelini korvat melkein halkes.mun mielestä ei oo pakko nähä annaa jos kuulee vaan annan äänen mulle se ainakin riittää sit annan vasta läheltä näkeekin kun se jakaa ne nimmarit……te jotka väittätte että se on annan syy niin oppikaa ei se tod oo annan syy ottakaa opiks kenen syy se oikein on mun mielestä se on sen keikka paikan syy…….terveisin:annan fani

No se onkin tosiaan ANNAN syy..
Ei herranjumala miten säälittävää tällänen paskan jauhaminen on.
Jos haluu nähä annan nii menee sit paljo ennen keikkaa eturiviin eikä tuu sit 10 minuuttii ennen keikkaa valittaa ettei nää.

Säälittävää. Keikat eivät muutenkaan ole millekkään polvenkorkuisille pikkutenaville. Niidenhän kuuluisi katsoa Pikku Kakkosta.

Anna ei pituudellensa mitään mahda!

Siis voi jeesus.
Ihan ku olis Annan vika! Menis jonottaa aikasemmin jos haluis nähä Annan. Nauroin tälle jutulle. Anna muka ois pettäny faninsa. Lol :’DD.

Paska puhetta.. Jos jotkut fanit tulee oottaa aikasin niin ne ansaitsee eturivipaikat 🙂 Eikä aina jotkut ämmien pikkupentu jotka tule abaut viis minsaa ennen keikkaa:)

Toi ei kyllä ole totta, lavan edessä oli vain KOLME riviä ihmisiä, ja niissäkin oli todella ”väljää”, eli paljon rakoja. Ja lisäksi lava oli pieni, ja Anna lähti sieltä monta kertaa kävelemään kahvilan penkkejen sekaan niin, että kaikki pystyivät Annan aivan mainiosti näkemään! Lisäksi keikka oli k8, eli siellä ei olisi pitnyt ihan pikkulapsia ainakaan olla.

No juu siis annan vikahan se tietysti on jos on järjestetty tilat huonosti. järki hoi! ei kai artisti siihen voi vaikuttaa, millaisessa paikassa esiintyy. Ja jos tulee aikaisin paikalle, pääsee eturivin. vaikka ehkä lapset ei jaksa niin kauan odottaa, mut voivoi…

ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna on paras! Anna, et oo menettänyt fanejas. Anna, rakastan sua <3 Tykkään kaikista kappaleistasi (varsinkin End of lovesta.) ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS, ANNA ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Voisitte pienet kakarat mennä aiemmin jonottamaan sinne. vaa jotaa 4 tuntii ulkona leikkii ja sitku ne menee sisälle onki etupaikka varattu. Oon ite iha hujoppi!! xD

heippa vaan hymy ***** miks ihmeess oote keksiy tämmösen aiheen no mikä ei oo totta anna on ehk vähän lyhyt samoin ne pienet lapset keitten puolel ootte jos ne ei nää nii miks niit ei vaikka nostettu niitten vanhempien olka päille???? SE EI OLE ANNAN VIKA. Anna olet paras <3333

mikähän siinäki on että useimmiten nää oikeat fanit ei valita pätkääkään, nuoriso tykkää ja viihtyy keikoilla, ne on aina ne kaakattavat keski-ikäset äiti-ihmiset ketkä vikisee. ja vielä asioista mille ei oikeestaan mahda mitään. luulis kaikkien aikuisten tietävän että isoilla keikoilla saattaa näkyvyys olla heikkoa ja järjen käyttö on sallittua, jos sinne keikalle tosiaan haluaa pikku nappulansa viedä ni kannattaa jo kotona selittää ettei idolia välttämättä siellä keikalla kovin läheltä tapaa. tuskin on ne pienet tarhaikäset edes kovin pettyneitä, niille kun on helppo keksiä vaihtoehtostakin hauskaa jos joku asia ei menee putkeen. parilla äipällä ollu vaan kakaralaumassa taas pinna tiukalla 😉

Moi vaan valittajat!!!
Ei todellakaa ollu Annan vika, et lava oli MATALA!!
Normaalisti lavat on n. 140cm korkeudella, mut tää lava oli ihan samalla tasolla, ku katsomo!!!

Voi että, kun nää kaikki Annafanit menee ton raflaavan otsikon halpaan.

Ovat kaikki täällä ihan täysiä puolustamassa.

Kuinka monta kertaa meinasitte viel sanoo, et ei ollu Annan vika ja kannattaa mennä jonottaa? Ihan kun ihmiset ei ite tajuis.

Huomaa ainakin fanien iän…

Jooo, Annan vika se on että jotkut 5 v lapset ei näe takaa!!!

Hei ihmiset: Järkeä saa käyttää.

JUU… ANNA EI TODELLAKAAN PETTÄNY KETÄÄN… TÄYTYY MENNÄ JONOTTAA JOS HALUU NÄHÄ… SE SUURI FANIJOUKKO ON EHKÄ TEHNY NII… ITTEKKI OON ONOTTANU 1,5 H ULKONA JA OOTTANU VIEL YLI 1H SISÄL ET MIETTIKÄÄ VÄHÄ MITÄ LEHTEENNE KIRJOTATTE…!

Ei oo Anna Abreun vika! Voi vitsi se on laivan vika jos laiva on pieni , ja EI ole Annan vika ei tosiaankaan koska ei Annan vika ole jos Annaa ei näe joku lapsi!! Se on sen lapsen oma vika jos ei menny lavan etee. Mäki ku olin Annan keikalla yhessä toisessa paikassa nii en mä lehtee sanonu että Anna Abreu petti faninsa vaikka en ees nähny Annaa kunnolla. EI oo Annan vika!! Ja turhaa lehdelle mennä sanoo ei lehti yhtää hyödytä !!! . Ja Anna Abreu et oo pettäny faniis <3 . Anna Abreu on paras <3<3<3<3

Anna petti faninsa, koska esiintyi laivassa. Annan olisi pitänyt esiintyä ilmalaivassa, ja hänen esityksensä olisi pitänyt välittää jokaisen kotiin ja markettien videoscreeneille ja televisioihin. Anna olisi pitänyt monistaa tuhansiksi kopioiksi, jotka olisivat laulaneet kaikkien halukkaiden edessä metrin etäisyydellä. Annan kuva olisi pitänyt heijastaa Suomen taivaalle satojen kilometrien kokoisena kuvana. Anna, älä petä fanejasi!

kyllä kaupunki ihmiset saa valituksen aihetta laivan vika ei artistin pöllöt.

Kaskun ette mene stadionkeikalle ja valita, että huononäköiset eivät nää takaa.

Kyllä Hymyn sivulataukset paukkuu, kun idioottilapset käy täällä vouhkaamassa jonkun raflaavan otsikon takia.
Itse juttuhan kertoo kaiken!

NO JOO!! TOI EI OO REILUU ANNAA KOHTAAN! EI OO ANNAN VIKA, JOS NE PIKKUSET EI PÄÄSE TARPEEKS ETEEN !!!! KOSKA NE JOTKA ON MENNY SIIHEN LAVAN ETEEN, ON TOSI SUURIA ANNA-FANEJA YLEENSÄKIN JA NE OOTTAA SIINÄ LAVAN EESSÄ USEITA TUNTEJA JA SIT NE PIKKUKAKARAT TULEE PAIKALLE MINUUTTIA ENNEN ANNAN ESITYSTÄ JA VALITTAA KU EI PÄÄSSY ETEEN. ANNA EI PETTÄNY FANEJANSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kuka saatanan pässi-toimittaja kirjoittelee tällaista paskaa: Anna petti faninsa?! Onko se Annan vika kun esiintymistila on millainen on? Olisiko Annan pitänyt ottaa laivalle mukaan kasa kakkosnelosia ja lautoja ja rakentaa laivalle esiintymiskoroke/-lava?

Mitä te täällä puolustelette ja kenelle? Eihän kukaan oo tullut Annaa tänne edes haukkumaan. Pelkkiä puolustusviestejä toisensa perään, joissa kaikissa todetaan sama: ”Ei oo Annan vika!”. Joo, se on tullut varmaan jo selväks.

Ja missä on edes sanottu, että se ois ollu Annan vika? Kuka on sanonu?

Ainoastaan tuossa raflaavassa otsikossa väitetään niin. Otsikko on tarkoiteuksella Hymyn osalta laitettu raflaavaksi jotta juttu saisi paljon lukijoita. Otsikolla ei oo mitään tekemistä itse jutun kanssa.

Jos kuitenkin tuo otsikko niin hirveästi häiritsee, niin lähettäkää Hymylle palautetta.

Kukaan täällä ei oo haukkunu teiän pikku-Annaanne.

Anna ooot paras ei se oo annan vika jos ne nähny vai miten se menikää ootakaa hymy lehti paremin selvää asioista äläkää keksikö puoli jos ne on nii lyhkädiine pikku lapset nii ei se ooo annan vika et sille oootte hymy leht tainu keksii puolet

Niin ei se ole Annan vika, jos kaikki eivät näe.. Ja Anna ei niitä keikkapaikkoi ite valitse niinku on sanottukin. Anna on paras!<33

Mä rakastan sua anna abreu!!<333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<33<<3<3html5-dom-docu ment-internal-entity1-lt-end3<3html5-dom-document-internal- entity1-lt-end3<3< baby>

No voi herran jumala ! tulis sit aikasemmin jonottamaan sinne ku tietää et Anna Abreu laulaaa ja tietää myös senkin et sillä on paljon faneja. Turhaa itkemistä tällänenki on ! säälittävää piipitystä. Mitä ,muutenkaa anna voi sille missä se esiintyy. Ei anna niitä päätä. eika anna voi sille mitään jos siinä edessä on joukku hujoppeja. Joten järki kätee -.-”

eihän se oo annan syy, että tällee tapahtuu.
ei annaa siit voi syyttää, et pienet lapsoset ei nää, ois menny ajois sinne lavan etee, ni näkis.

Ei tää oo todellakaan Annan syy!! Se lavahan oli tosi matala, sais ne laivajärkkärit huolehtia siitä että kaikki näkee ! Ei se oo Annan asia huolehtia siitä!!!

Mun mielipide on se ettei Anna oo täs ketään pettäny! Menis ne pikkulapset kattoon muumeja tai laivan pallomereen!! 😀

mitä anna tässä on pettäny? 😮
Se ei oo annan vika jos esiintymislava ei toimi!
haistakaa nyt pylly oikeesti.

Kyllä. Annan uran tuhosi Hymy, samoin kuin se tuhosi Ikenkin uran. Voi että. Kuinka joku 5-vuotias juuri kirjoittamaan etukäteen oppinut fani voi tämän koskaan Hymylle anteeksi antaa.

Eiköhan se ura ole sitten siinä. Tuskinpa tästä enää noustaan…

No kyllä kai nyt laivakeikka on kaikille tarkoitettu ja siellä pitää järjestäjän osoittaa sellainen paikka että tommoinen kääpiö näkyy kaikille. AIVAN SELVÄ MOKA ANNAN TAUSTAJOUKOILTA!

😀 ottakoot pikku-ihmiset mukaansa sitten vaikka annan kuvan ettei tarvitse nolata itseään höpisemällä tälläistä strooria 😀

Lolll 8D
Varmaa on Annan vika, jos ne keikan järjestäjät on tehny nii paskan paikan, ettei ihmiset ees nää Annaa.. Tarvii heti alkaa haukkuu Annaa, menkää johonki helvetin viiking linelle valittaa! Ja jos haluutte päästä etee, menkää jonottaa. Ei eturivii nii vaa mennä et siihe kävellää… Siel pitää myös jonottaa !

Syynä ongelmiin oli Annan keikkalavan eteen ryhmittynyt suuri fanijoukko, joka peitti näkyvyyden täysin. Pienikokoisesta Annasta kuului vain ääni.

KEIKAT EIVÄT OLE TARKOITETTUJA NIILLE POLVENKORKUISILLE TENAVILLE.FRÖÖBELINPALIKAT OVAT NIITÄ VARTEN..

Kylläpäs meni asian vierestä, eihän se Annan syy ole jos häntä lähelle tulee faneja, eikä sieltä takaa enää sitten näy.

Ihan turha alkaa valittaa tommosesta, ei se oo Annan vika !
Menkää ihmiset keikoille aikasemmin jonottamaan, jos kerta on aihettakin valittaa tämmöisestä !

tään pelkää potaskaa miks nyt anna oattäis fanejaaa???

No syy ja syy. Anna on kuitenkin pettänyt faninsa oli se hänen syy tai ei. Pettymys on se kokemus, joka keikasta jäi.

Kerätään kolehti ja ostetaan sellaiset puujalat jos ei järjestäjä kykene tiloja kunnostamaan.

Just just. Notta Anna Abreau petti faninsa… loistavaa. Artistin vikahan se on, jos esiintymistila ei toimi. Millaisen rykmentin kanssa arvon juoruilija arvelee artistin liikkuvan, jos oletuksena on, että ”esiintyjän taustajoukkojen” on pidettävä huolta, että kaikki näkee esityksen?!? Olisiko mitään, jos syyttävä sormi suuntautuisi vaikka ko. varustamon puoleen..? Voi yhren kerran!

Oma kommentti