Anna Abreulla on ongelma: Sitkeä paparazzi, joka ”seurailee huvikseen!”

Anna AbreuAnna Abreuta nyrppii. Mutta tiedättekö mikä? Paparazzit!

Tai jos totta puhutaan, niin yksi paparazzi. Yhden nimenomaisen lehden paparazzi. Tämä liikuskelee kuulemma Annan perässä autolla, ja Anna on sitä mieltä, että tyyppi seurailee häntä varmaan ihan huvikseenkin.

Näin maankuulu laulajatar on mennyt lausumaan Tv:n Lauantaiprojekti-sarjalle. Asiasta kirjoittaa myös MetroLive.

Julkisuus on yhtäkkiä, monen vuoden jälkeen, ryhtynyt oikein urakalla vainoamaan laulajatähteä, joka tosin ei ole millänsäkään siitä esiintyessään antavissa iltapuvuissa tanssiruomarina tai töksäytellessään idoliksi pyrkiville sammakoita, kuten Annan tuomarointivuorolla hiljattain tv:ssä nähtiin.

Nykyisin Anna kuulemma jopa miettii, uskaltaako hän apteekissa käydä. Kavereitten kanssa suunnitellaan ulkoilureitit sitä mukaa, ettei paparazzi vain satu huomaamaan.

Vaikka Annan perässä ei olekaan ainakaan Hymy-lehden paparazzi, suosittelemme julkisuuden kamaluuden piskuisessa Suomenmaassamme yhtäkkiä huomanneelle tähtöselle naamioitumista. Kun Anna vetää jalkaansa 15 sentin korot, hän ei erotu muista ihmisistä. Toimii!

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anna Abreu

Kommentit

voilol anna oikeesti sano tän vaaa läpäl? :DDDDDDDddddddd saleee te otatte tän tosissaaa.

Tämä on Annan toive, haave että olisi niin kuuluisa että joku paparazzi häntä seuraisi ja olisi kiinnostunut. Anna on menneen talven lumia pian, siis muuttunut niin nokka pystyssä tyypiksi että ällötää kun ei ole varaa siihen, turhis pikku pimu, ja missä se sexikkyys, lyhyet tumpelo jalat, pökkö vyötärö ja kakaran ilne, kasvot, että Anna lippu Portugaliin ja se siinä.

tästä likasta on tullut niin itserakas tyrkky että yököttää.

miten Anna näytää jo noin elähtäneeltä 30-vuotiaaksi??

Jatkakaa kirjoittelua. Musta tää on kivaa.

Nuo 15 sentin korot-anekdootti. Huumoria ehkä? Jos, niin ei kovin korkeatasoista.

anna-ressukka… Olis varmaan parempi vetää muovikassi päähän ja vaikka hävitä kokonaan suomesta- saatais me olla rauhassa.

ei helevtti hajosin tälle jutulle::::DD olin siel lauantaiprojektin kuvauksissa, nii ihan vitsillä Anna noi sano :DD huomaa kyl et ei toimittajil oikee oo mitää elämäää:——D sama ku mä alkasin kirjottelee jostain tyypistä kenestä en tykkää nii jotain tällästä

Sinä vain et ymmärrä lukemaasi, siitä se johtuu. Tuo oli hyvin kirjoitettu juttu.

Miksi jutussa ei ole kirjoittajan nimeä? Pitäisikö kirjoittaja siitä jos joku vainoaisi perässä joka päivä?

Toimittajalta herne pois nenästä. Tuskin itsekään tykkäsit jos sinua kadulla seurattaisiin ja ostoksesi lukisi jonkun viihdetoimittajan paperissa.
Mitä tv-ohjelmiin tulee, niin eikös niihin ilmoittautuneet ole nimenomaan palautetta lähteneet hakemaan??

Annasta on tullut ylimielinen aikuispissis – mitä väliä jos joku nappaa kuvan apteekkireissulla. Siis mitä lehteä nyt kiinnostaisi. On se rankkaa tuo laulajatähden elämä. Anna ei ehtinyt tehdä päivääkään ns. oikeita hommia – sääli, sillä nyt ei osaa arvostaa nykyistä asemaansa ja kitisee turhasta.

Oma kommentti