Anna Puu särkynein sydämin mutta vastuunsa tuntien: Perun kevätkiertueeni!

Anna Puu on – kuten tulevaisuudessa moni muukin tapahtumajärjestäjä ja artisti – joutunut koronaviruksen eräänlaiseksi sijaiskärsijäksi.

Hän kertoo olleensa kiertueporukkansa kanssa Hyvinkääsalissa kaikki valmiina ja lavasteet pystyssä. Oli aika startata kauan odotettu ja treenattu Heartbreak Hotel – kiertue.

-Uutiset naapurimaiden koronatilanteesta on pitkin viikkoa nostanut hikikarpaloita otsalle ja tänään sitten kävi juuri niin kuin pelkäsin: annettiin suositus yleisötilaisuuksien peruuttamiselle. Sanottiin, että yli 500 hengen tilaisuuksia ei tulisi järjestää. Laskeskelin mielessäni, että Hyvinkääsaliin menee rapiat 400 katsojaa, samoin Sellosaliin sekä Järvenpäähän. Muut konserttisalit ovat yli tuon annetun ohjeistuksen. Sitten pysähdyin miettimään. Mikä on toistaiseksi ainut todettu keino, jolla koronavirustartuntoja saa vähennettyä? Meillä on vielä mahdollisuus toimia kun homma ei ole totaalisesti räjähtänyt käsiin, eikä se silloin voi olla kiinni siitä onko paikalla 450 vai 500 henkilöä. On parempi ylireagoida kuin ei reagoida ollenkaan. Koen, että mulla on eräänlainen vastuu, Anna toteaa somessa.

-Särkynein sydämin joudun siis kertomaan, että kevään kiertue on kokonaisuudessaan peruutettu ja tullaan siirtämään loppuvuoteen. Toivon, että tilanne on tuolloin sellainen, että me kaikki voidaan nauttia keikasta täysillä ilman että säpsähdetään joka kerta kun joku yskäisee.

-Pysykää terveinä rakkaat ja ottakaa viranomaisten suositukset tosissaan!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anna Puu, korona

Kommentit

Oma kommentti