Anna Puulta koskettava kirjoitus Olli Lindholmin muistolle

Voice of Finland -formaattia Olli Lindholmin kanssa kolme vuotta tehnyt laulaja Anna Puu on kirjoittanut koskettavan muistokirjoituksen Ollille.

Puu julkaisi muistosanat Instagramissa:

”Ensinnäkin haluan lähettää itkun- ja järkytyksensekaiset osanottoni Olli Lindholmin läheisille ja rakkaille. Me saatiin tehdä yhdessä melkein kolme kautta Voice of Finlandia ja niiden aikana opin tuntemaan sinut hyvin, Olli.

Sinä olit suomalainen mies, joka ei pelännyt puhua tunteista. Sinussa yhdistyi tietynlainen ehdottomuus ja kovuus sekä äärimmäinen herkkyys ja lämpö. Katsoit aina puhuessasi silmiin. Halasit avosylin molemmilla käsillä. Olit läsnä, aidon kiinnostunut ja pidit hyvää huolta tiimiläisistäsi ja läheisistäsi. Olit uskomattoman hyvässä kunnossa ja aktiivinen harrastaja.

Tulit aina kuvauksiin milloin mistäkin avannosta tai pumppitunnilta. Et pitänyt odottelusta, että sikäli telkun tekeminen varmasti vaati sinulta pitkää pinnaa. Olit sielultasi levoton nuori ja sinun sisälläsi asui tuo sama kitaraa soittava Olli vuodelta -85, sen näki sun katseesta ja veikeästä hymystä. Hymähtelit mun asuvalinnoille ja kerran kysyit ennen lähetystä voiko viiskymppinen pukeutua valkoisiin farkkuihin.

Tottakai voi, vastasin ja sitten kipusit lavalle parrasvaloihin. Toivon sinulle valontäyteistä matkaa tuonpuoleiseen, Olli. Sinua tulee suuri ikävä…”

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Anna Puu, Olli Lindholm

Kommentit

Oma kommentti