Anne-Mari Berg haukkui Idols-finalistit lyttyyn: Lotasta sedät tykkäävät!

Anne-Mari BergMalli-juontaja Anne-Mari Berg kirjoittaa Stara-blogissaan mielipiteensä nykyisistä, entisistä ja tulevista Idols-tähdistä sekä itse formaatista. Sanojaan säästelemättä AMB aloittaa murskatuomionsa sanomalla, että luonnetta ja karismaa löytyy vain kisan keskeyttäneistä Lassi Valtosesta ja Martta Hakalasta.

-Idols- ja muutkin formaatit tuottavat kertakäyttötähtiä. Yleisölle tarjotaan turhan valmiiksi pureskeltua kamaa. Pahimmillaan Idols-koneisto pilaa persoonallisen esiintyjän tekemällä hänelle jonkintyyppisen imagon, jota laulaja seuraa ja noudattaa, mutta silti jokin mättää. Idols alkaa ohjelmana olla yhtä ummehtunut kuin Big Brother, kaikkitietävä kohumalli lyttää Starassa.

Hän myös arvostelee kilpailijoita nimeltä. Stina Girs on teennäisen oloisen seksikäs. Martti Saarinen ei herätä suuria tunteita. Fatima Koroma taas oli huonosti ja kornisti stailattu, Jerkka Virtasella oli keskinkertainen ääni.

Idols-suosikki Hennariikka Syvänne on AMB:n mielestä raakile ja Ilpo Kaikkosen tyylillinen alleviivaaminen murentaa uskottavuutta. Lotta Sandholmia AMB pitää Starassa teennäisenä, joskin sedät ovat kuulemma kotisohvilla innoissaan. Ali Erkharamin persoona jää epäselväksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ali Erkharam, BB, Fatima Koroma, Hennariikka Syvänne, Idols, Ilpo Kaikkonen, Jerkka Virtanen, Lassi Valtonen, Lotta Sandholm, Martta Hakala, Martti Saarinen, Stina Girs

Kommentit

joo..AMB:llä on vara tulla haukkuu ketään…ite on tollanen lahjaton tyhjäntoimittaja meikkipelle joka ei osaa muuta ku näytellä tissejään hymylle ja jauhaa tyhjänpäivästä PASKAA näissäki blogeissa!…siinä ton akan taidot! voi jeesus!!!

Juontaja? mikä juontaja, yhden roska-ohjelman joka tuli ulos tv:Stä 7 vuotta sitten.
ihan TURHA, ällöttävä olet!

Joo,sullakin noi aivot tainu jäädä narikkaan jutut on kyl niin kahelin juttuja..

Niin, mistäs AMB on tullutkaan julkisuuteen? Mitkä ovat neidon omat taidot? Tissejään osaa esitellä ja ”seksikkäänä” (yäkh) poseerata kuka tahansa Jyväskylän Kangaslammella asuva nainen tahansa. Minusta AMB on kolkon oloinen, Martina A:n tyyliin. Eikä pelasta edes suhde apokalyyttisen kanssa.

Miettikääpä, rakkaat palstaystävät. Kukahan nuo luonnehdinnat on AMB:n blogiin tehnyt? Oiskohan sellistimies? En allekirjoittaisi blogiani, ellen asioita itse ole ymmärtänyt/ajatellut.

AMB:tä taitaa ottaa päähän kun Idols ja BB-kilpailijat saa enemmin palstatilaa kun hän itse nykyään.

En ole AMB-fani mutta aika samoilla linjoilla oon, että ei kukaan noista kilpailijoista ole kovin karismaattinen tai sellanen, jonka keikalle lähtisin innoissani..taso ei oo kovin korkea ja ärsyttää kun tuomarit siltii kehuu ja kehuu…pitäis olla todella lahjakas ja jollain tavalla erottuva, jotta vois pärjätä jatkossakin…

Hei ystävät! Mistä tää mimmi tuli julkisuuteen? Salarakas termin lanseeraus aikoihin, mut mikä tän juttu oli?

No saatana. En sitten katso enää idolsia, jos se on niin huono. Kyllä kaikentietävä kohumalli paremmin tietää, kun yksi kämänen palomies. Masentaa 🙁

Kertakäyttötähtikin on parempi saavutus, kuin julkinen h***a ei siis julkisuuden. tarkoitan tässä herraa.

Lassi olisi varmaan finaalissakin unohtanut kaikki sanat ja voittanut silti. Lassi vetää stadionrockia :p

kyllä mää ainaki panisin tota ambeetä ihan koska vaan

Hyvähän Anneli-Martta Berkin on puhua, kun on edennyt ns. ”urallaan” vain reittä pitkin. 🙂

Kyllä kertoo tuo kuva kaiken jo siitä, millainen henkilö sieltä on kommentoimassa muiden ihmisten laulua. Pysyisi tämäkin turha julkkis hiljaa ja menisi oikeisiin töihin, ja lopettaisi luulevansa olevansa jokin suurikin julkkis..
Kertoo myös jotain luonteesta jos jättää kisan kesken, voi herramunjee..

Vaikka en bloggaajasta erityisesti välitäkkään niin on tuossa paljon asiaa. Kenestäkään finalisteista ei ole myymään keikkoja pelkällä omalla nimellään kun tv-ohjelman tuoma hype on ohi.

hahhahhaa mitä paskaa! kuka on Anne-Mari Berg? Joku joka tietää jotain musiikista? Ei tekotissit tee älykkääksi saati sit musikaaliseksi 😀

Kyllähän Anna Abreukin on todella hyvin menestyny, vaikka on osallistunut ko. ohjelmaan. Anne-Mari on kyllä aivan väärä ihminen arvostelemaan kilpailijoita, koska naisen omat ”saavutukset” eivät liity lainkaan musiikkiin… Ehkä sitä täytyy vaan väkisin tuoda itseään julki. Mutta kaikilla on kyllä oikeus mielipiteeseensä, mutta aika kevyillä perusteluilla ollaan liikkeellä.

Kumitissit ja yhden ilmeen pahvinaama, aika heikot meriitit.Ainakin meillä päin. Kuulemma sellistikin sen jo kellisti;)

Kuka on AMB? Joku keskenkasvunen puritanisti varmaan. Olis vaan hiljaa. Eipä siinä, kaikki nuo nyt on aika keskenkertasia.

Jaa, mitäs AMB on saanut aikaan ja millä lahjoilla? Silikonit vilkkuen voi muita arvostella varmaan.

Oma kommentti