Anne-Mari Berg haukkui Timo T.A. Mikkosen Nipsu-TV:ssä!

Anne-Mari BergJulkkiskaunotar Anne-Mari Berg esiintyi perjantaina Hymyn verkkosivuilla pyörivän Nipsu-TV:n vieraana. Ohjelman isännälle. BB-Niko Saariselle AMB oli tuonut pinkin paidan sekä pinkkiä samppanjaa lahjaksi.

Illan aikana väkevä booli ja siideri tekivät kauppansa, ja jutut muuttuivat suorassa lähetyksessä entistä kriittisimmiksi. AMB haukkui juontamansa Alaston Hollywood -ohjelman täydeksi shitiksi. Hänen mielestään käsikirjoitus teki hänestä bimbon.

Anne-Mari kertoo nähneensä myös takavuosien tv-ohjelman Hittimittari, jota juonsi mediapersoona Timo T. A. Mikkonen.

-Se äijä vasta ei osaa juontaa pätkääkään! Anne-Mari laukoi.

Kohukaunottaren on määrä astua oikeuden eteen ensi viikolla lähestymiskieltojupakassa, jossa vastapuolena on Martina Aitolehti. Aitolehti miehineen on valittanut käräjäoikeuden hänelle määräämästä lähestymiskiellosta.

-Voin pahoin, sillä haluaisin viettää kesäni muuten kuin puimalla asiaa oikeudessa. Olen anonut, että oikeusistunto käytäisiin suljetuin ovin, Anne-Mari totesi Nipsu-TV:ssä.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Alaston Hollywood, Anne-Mari Berg, BB, Big Brother, Hittimittari, Martina Aitolehti, Niko Saarinen, Nipsu-TV, Timo T.A. Mikkonen

Kommentit

No hyi v**ttuuu, ollaa sitä ny taas sitte niin viisaita, ihanku haukkumalla jotaki tulis itte paremmaks?

Hienoa AMB! Tötteröantsa on turhake. Olet AMB tehnyt itsestäsi tavaramerkin, olet kaunis ja fiksu! Keksi seuraavaksi nimmariasi kantava vaatemerkki tms., Sinä olet julkku!

Ahhahhaa! Siveettömässä tyypissä 😀 päivän parhaat naurut. Timo T-A löysi tiensä tänne. Oi kultainen 50-luku. Kaikki oli niin siveellistä silloin. AMB on mahtava kissa!

AMB. on mielestäni Suomen hirvein akka. Kunnon tyrkky. Ja ei käy kateeksi – mikä siveettömässä tyypissä kateutta herättämään pystyisi.

AMB! Olit tosi ihana eilen! Tosi hauskoja juttuja kerroit. Tosi kaunis oot! Oot mun idoli! Nipsu on kans kiva!

ai teki bimboksi vai… just nii. ja älykkään näköinen kuvakin taas. onneks ei sentää tekotissit esillä taas tässäkin kuvassa..

Oma kommentti