Anne-Mari Berg kivahti toimittajalle: ”Jätä mut rauhaan!”

Anne-Mari BergKohukaunotar Anne-Mari Berg on suivaantunut toimittaja Annika Väisäselle, joka haukkui Anne-Maria munahaukaksi Egorazzin sivuilla muutamia päiviä sitten. Annika on seurustellut Apocalypticasta tutun ja Anne-Marin kanssa nykyisin viihtyvän Perttu Kivilaakson kanssa, ja tästä suhteesta hän avautui Hymylle muutama kuukausi sitten. Egorazzin sivuilla Annika syytti, että Anne-Mari Berg olisi vienyt häneltä myös X-Factorista tutun Christian Palinin.

Nyt AMB on avautunut omassa Twitterissään.

Annika Väisänen-Pyydän ystävällisesti, että henkilö nimeltä Annika Väisänen jättäisi minut ja lähimmäiseni rauhaan. En ole eläessäni nähnyt tuon tason piinaamista ja mustamaalaamista. Minä EN OLE vienyt miehiäsi tai mitään sinulta. Lopeta ihmisten ahdistelu. Jos haluat avautua minulle jostain, niin laita minulle sähköpostia. En kerta kaikkiaan pysty ymmärtämään tuollaista, Berg toteaa.

Annika Väisänen on kirjoittanut juttuja muun muassa Helsingin Sanomiin. Hänen ärhäkkä ulostulonsa salarakas-teemalla on ihmetyttänyt ammattipiireissä.

Kuvat: Annika Väisänen (sellon kanssa) ja Anne Mari Berg

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: X Factor, Anne-Mari Berg, Apocalyptica, Annika Väisänen, Egorazzi, Helsingin Sanomat, Christian Palin, Pertttu Kivilaakso

Kommentit

Juu, olen kanssa seuraillut AMB :in facebook / twitter päivityksiä niin johan on martina ahdistellut, huoltomies on ahdistellut, nyt jo toimittajakin ahdistelee, AMB MITÄ VIELÄ? Pidin AMB iä OIKEASTI ainoana fiksuna suomalaisjulkkiksena, mutta nyt on kelkkani kääntynyt ja olen sitä mieltä, että AMB on säällittävä huomionkerjäläinen.

”Annika Väisänen on kirjoittanut juttuja muun muassa Helsingin Sanomiin. Hänen ärhäkkä ulostulonsa salarakas-teemalla on ihmetyttänyt ammattipiireissä.”

ööö..minkä alan ammattipiireissä?

Joo Martinahan óli ihan syytön, eikö? Joojoojjooj

Anne-Märi Bäri alias ”satutäti” vauhdissa, sehä on aikaisemminkin kerjännyt huomiota ja sääliä väittäen muiden naisten ”häiriköivän” häntä Facebookissa. Ja väitti Martinankin häiriköineen sitä mutta joutuikin itse tuomituksi ja maksamaan korvauksia Martinalle kunnianloukkauksesta.

Anne_mari Berillä se v–tu-mainen luonne on ja sehän nyt on ihan pääteltävissä niistä kaikista sammakoista mitä hän suustaan päästelee.

Joo no hei ei se seukkaaminen ulkonäöstä ole kiinni. Pitää sen ihmisen kanssa tulla toimeenkin. Ottaisitteko itse sen kauniimman, tyhjäpäisen ja hankalan ihmisen jonka kanssa ei kemiat kohtaa, vai sen vähemmän kauniin, jonka kanssa synkkaa hyvin ja jonka kanssa on hyvä olla?

Eli mitä voimme päätellä? Vaikka ”toimittaja” saattaa olla nätimpi, on AMB persoonana parempi. Pakkohan sen on olla näin. Kuka muka huonompaan vaihtais?

Kyl mäkin tykkään tost toimittajast enne !! On mun mielest tosi HOT !! Kuurrrrr…………………. T.Kaveri joka haluu tuollaisen 😉

Mää en ois kyl noin kaunista tyttöö Annemariin vaihtannu.

Oma kommentti