Anne-Marilla jo uusi mies?

Anne-Mari BergKohukaunotar, Kangaslammen kuningatar Anne-Mari Berg ei ole jäänyt suremaan ainakin toistaiseksi karille ajautunutta suhdettaan Apocalyptica-sellisti Perttu Kivilaakson kanssa. Anne-Mari bongattiin uuden miehen kainalosta jyväskyläläisessä Giggling Marlin -yökerhossa sunnuntaita vasten yöllä.

Anne-Mari ei pyrkinyt piilottelemaan kavaljeeriaan, mikä olisikin ollut vaikeaa, sillä mies on isokokoinen, ilmeisesti bodari. Silminnäkijät kuvailivat miestä joulukuuseksi, sillä hänellä on runsaasti tatuointeja ja korvarenkaat. Mies ahmi Anne-Maria silmillään ja kierteli tämän ympärillä kuin nallekarhu hunaja-apajilla.

 Anne-Mari ja mies viihtyivät yökerhon VIP-baarissa ja häipyivät sitten omille teilleen. Anne-Mari asuu Jyväskylän Kangaslammella.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anne-Mari Berg, Perttu Kivilaakso

Kommentit

Siinäpäs mies ahmii katsellaan ja käsillään naista, mutta sitten kun jympytys ei enää innosta niin jäljellä vain tyhjä kuori – ja taas hymy kirjoittaa: anne-marilla uusi mies!!!

Apocalytikko sai mitä halusi. Eli puristella bimbo-Bergin kumitissejä.

tästä ”pariskunnasta” ei ole yhtään yhteiskuvaa eikä Perttu ole ikinä sanonu sanaakaan suhteesta medialle? Anne-Mari vain hoitanu tiedottamisen asioista, mutta nyt lypsäminen Pertun maineella on ohi, Berg.

R.V. eli tämä tatuoitu bodari on AMB:n vanha ystävä ja tuskinpa uusi mies, vapautui juuri vankilasta 🙂

Löysitkö anne-mari äijän joka voisi paremmin elättää sua kuin perttu? Sä oot pelkkä pyrkyri manne

IT WAS ME! hiplailin amb:n persvakoa samalla kun join mustikka shotteja.

Jaha, muusikko ei jaksanut elättää muovitissiä. Eipä ihme, niitähän se saa kiertueella ilmatteeksikin niin paljon kun lystää. Julkisuutta taisi Miss Berg nyt vaan hakemassa.

Oma kommentti