Anssi Kela perusti yhdistyksen – miksi?

Anssi KelaRokkari Anssi Kela on yhdessä muutaman muun maailmanparantajan kanssa perustanut Ihmeidentekijät-nimisen rekisteröidyn yhdistyksen.

Tarkoituksena on kehittää suvaitsevaisuutta ja erilaisuuden hyväksymistä yhteiskunnassamme. Kelan sivujen mukaan yhdistyksen toimintaan haluttaisiin nimenomaan eri mielipiteitä omaavia henkilöitä.

Toistaiseksi yhdistyksellä on sivut Facebookissa, mutta oikeat ja virallisetkin on tekeillä. Sivuille on tarkoitus liittää materiaalia erilaisisista kansalaistoimintahankkeista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anssi Kela

Kommentit

Heh,hyvä HYMY.ROKKARI,oikea sana saattaisi olla POPPARI.V.ittu mitä paskaa.

rekisteröidyn yhdityksen tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, se ei ole = liikeyritys.

Jotenkin on rahaa kerjättävä, jos ei sävellykset soundaa.

Kela on pikku poika jolla on liian paljon kerrottavaa. Ja tämä saatanan syöpä on levinnyt muihinkin ”suuriin tähtiin”. Voi vittu mitä sanoituksia ja ”sävellyksiä”. Silkkaa paskaa joka ei jää elämään.

mina olun ansi keikala pari viikoa sitte . ansi ei ole enaa sama kn oli kun mika fajan bmv. se oli tukka rasvanen ja ihan kun humeita olisi ollu . jos se tykaa homoja nii ei se ole paha asia kylla homokin on ihmisia . ja pitaa olla oikeuta vaika ei olekaan sama kun muu.

Hymyn ohella minäkin seuraan Anssin tekemisiä mielenkiinnolla!!! Siinä on umpimusikaalinen jätkä. Go Anssi Go! Mie tykkään.

Ehkä Anssi haluaa tehdä jotain, että meillä olisi parempi olla. Hyvä musa auttaa, mutta jos on ideoita ja unelmia, niin hyvähän se on. Jos taas on eri mieltä, niin antaa Anssin tehdä, mitä haluaa.

Lärväturvat eivät muuta tahdo kuin Natsi-IsoveliValvoo-yhteiskunnan.
Suvaitsevaisuus kunniaan.

Sitäpaitti, apinat, jos ottaa noin kovasti nuppiin, niin perustakaa ihmeessä omat yhsistyksenne. Nimeksi voitte pistää ”Ahdasmieliset Apinat.”

Allright, Kela!
Olet oikealla asialla.
Ja kokoomuslaiset turvat tukkoon!

Anssi se jaksaa. Vittu äijä ei ole tehnyt pitkään aikaan mitään kunnon musaa vaan

-ollut homo-Pekan takana
-lässyttänyt blogissaan
-lässyttänyt blogissaan
-tehnyt kaikkea jotain ja vähän sitä ja lässyttänyt blogissaan

Nyt hän perustaa yhdistyksen.
Häviä julkisuudesta, otus!

Oma kommentti