Antakaa töitä – BB-Hennan keikkakalenteri vinkuu tyhjyyttään!

Henna KalinainenLeuka-asioillaan julkisuudessa viime ajat keikkunut Henna Kalinainen avasi nettisivunsa hiljattain. Hienolla ulkoasulla varustettu saitti sisältää muun muassa Hennan blogin, uusia, varsin onnistuneita kuvia, uutislinkkejä sekä myös kohuneidin tapahtumakalenterin.

Vielä Hennalle ei nähtävästi ole löytynyt kysyntää. Elokuu näyttää tapahtumien osalta täysin tyhjää. Viime viikolla Kalinainen vietti kolme päivää Seinäjoen vauhtiajoissa, mutta kyse oli tiettävästi kutsuvieraana olemisesta, ei keikasta.

Kalinaisen hienot nettisivut löytyvät osoitteesta hennakalinainen.fi

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, Henna Kalinainen, BB-Henna

Kommentit

mut mitä ihmettä tää teki assemblyillä 😀 taitaa olla oikeasti aika työtön mimmi kun tuli nörteille silmäniloks, osaa varmaan koneista sen verran et avaa sen bloginsa ja lukee lööpit itestään!

Hahhah, oli pakko käydä katsomassa toi blogikirjoitus Henna Kalinaisen sivuilta mihin tämä viimeinen kirjoittaja viittasi jaa siis eihän siinä mitään kehumista ollut, sehän oli aika äkäiseen sävyyn kirjoitettu. En todellakaan ole mikään Kalinaisen ihailija (jos sellaisia edes on olemassakaan), mutta huomaa kyllä kuinka suurin osa näistä jotka tällaisia Kalinaisia ja Tukiaisia ja muita vastaavia julkkiksia haukkuvat nettikeskusteluissa ynnä muualla ovat aika lailla vähintääkin samaa tasoa kuin nämä parjaamansa tyypit. Ihan tavis tuo Kalinainenkin on, yhtä ”fiksuja” tyyppejä on tuon ikäisistä varmaan puolet.

Henna kehuu tätä uutista sivuillaan. Ei viddu, nyt viimeistään tajuan, ettei se tajuu tän olevan vittuilua.

Miten tuollaiselle uskaltaa mitään töitä antaa kun mitkään sopimukset ei kuitenkaan pidä.

henna avasi säälittävät pissis kotisivunsa kun hymy antoi potkut. nyt sitten on siinä toivossa että hänen sivunsa huomioidaan internetissä eripaikoissa. jos hymy olisi järkevä se ei kirjottaisi näitä juttuja.. sillä ilman teitä henna olisi unohdettu ajat sitten, eikä seiskaakaan jaksa enää henna kiinnostaa. uusi bb tulee , henna menee. sitten ainoa asia millä saa lööpin on että leikkauttaa vihdoinkin leukansa. säälittävyyden huippu!

Hennan ei kannata mennäkään töihin kun se joutuu maksaan leuastaan miljoonakorvaukset hymylle vai miten se meni

”leuka-asioillaan julkisuudessa keikkunut…”. Kyllä ne jaksaa v—tuilla, hähää

Ei minua kukaan halua palkata olen vain tyttörukka pieni joka roikkuu mediassa ihan ilman syytä 🙁 Älkää kirjoittako minusta enää niin ehkäpä sitten minut kelpuutetaan edes siivoojaksi johonkin.
-henna Ka-

Oma kommentti