Antti Kaikkosesta tulee isä!

Puolustusministeri Antti Kaikkonen ja hänen elämänkumppaninsa Jannika Ranta odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan.

-Mediassa spekuloidaan, että meille olisi tulossa perheenlisäystä. Minultakin on tähän vahvistusta kyselty. Perhe-elämämme ei ole julkista, eikä meillä ole aikeita sitä avata. Arvostaisimme, jos media voisi tätä kunnioittaa, Kaikkonen aloittaa.

-Luonteeltaan tämä asia kuitenkin on sellainen, että sitä on mahdotonta täysin piilossakaan pitää. Elämme jännittäviä, mutta onnellisia aikoja. Toivomme kovasti, että kaikki menee hyvin, ja saamme loppukesästä pienen vauvan. Eli kyllä, tämä hyvin iso, tärkeä ja toivottu asia on totta. Eikä tätä oikein osaa edes sanoin kuvailla, hän myöntää somessa.

Kaikkosen, 45, ja Rannan, 31, suhde tuli julkisuuteen viimeistään uutena vuotena, kun pari edusti yhdessä. He ovat nyt kihloissa. Antti Kaikkonen erosi Satu Taiveahosta puolisentoista vuotta sitten. Taiveaholla ja Kaikkosella ei ole biologisia lapsia, mutta heillä on kaksi pientä sijaislasta. He asuvat Taiveahon kanssa.

Ranta aloitti työskentelyn EK:n kauppapolitiikan asiantuntijana marraskuussa 2019. Hän on ollut myös elinkeinoministeri Olli Rehnin erityisavustaja.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kaikkonen, Jannika Ranta, Satu Taiveaho

Kommentit

Oma kommentti