Antti Kurhinen huumeväitteistä: ”Törkeää, oikeudessa nähdään!”

Antti KurhinenJussi Parviainen on julkaissut sähköiseksi juorulehdeksi tarkoittamallaan Juorukello.fi-sivustolla Antti Kurhista sivuavan blogin, jossa puhutaan Antista entisenä huumediilerinä.

Hymyn tavoittama Antti Kurhinen on kirjoituksesta raivoissaan.

-Olen ollut yhteydessä asianajajaani ja tuttuun poliisiin, ja hänen (Jussi Parviaisen) kirjoituksensa täyttävät törkeän kunnianloukkausen tunnusmerkistön. Mikään hänen kirjoituksissaan ei pidä paikkaansa, Antti kommentoi Hymylle.

-Asianajajani lähettää tästä kirjeen Jussille, ja teen rikosilmoituksen heti Suomeen palattuani. Oikeudessa nähdään sitten, Virossa lomaileva Kurhinen jatkaa.

Kurhisen tietojen mukaan moni muukin on tehnyt Parviaisen kirjoituksista rikosilmoituksen. Tiettävästi ainakin Saana Parviainen, eli Jussin ex-vaimo, on jättänyt Jussista tutkintapyynnön koskien tämän loukkaavia tekstejä.

Kurhisen aikeesta tehdä rikosilmoitus uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Kurhinen on tuomittu nk. Glo Hotellin huumejupakassa 40 päiväsakkoon vuonna 2010. Sakot rapsahtivat huumausaineen käyttörikoksesta.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Saana Parviainen, Jussi Parviainen

Kommentit

Antti poika,etkö sä ole koskaan kuullut,että naisia ei lyödä prkl!! Tosimies ei sellaiseen sorru…

tulee kalliiksi yhteiskunnalle nuo tuomarien palkkaamiset, eihän antti niitä maksa.parasta oli oli että antti oli lomalla, miten pummi voi pitää lomaa.

Anttihan on kova vetään huumeita, ei se oo mikään salaisuus.
Sitten sossu elättää sitä, kumma kun maksavat vaikka poika ön työtön.

Antti suuttui Jussin kirjoittamista nettiteksteistä, jossa tämä ”kuvailee BB-tähteä muun muassa entiseksi huumediileriksi, väkivaltaiseksi, sosiaalipummiksi ja rikolliseksi.” eikös toi kaikki oo ihan totta?

Lapsoset antti ja jussi siinä kinastelevat..No mutta eiköhän kohta saada lukea heidän kiihkeästä sovintoseksistä 🙂

Sinne vaan jonottamaan poliisitalolle. Tuksu on siellä jo valmiina.

Valoa kohti, Antti!

Siitäkös ne Antin mielettömät masennukset ja unettomat yöt johtuu aina päivien bileputkien jälkeen!

Kyllähän Letille kokkeli maistuu, se mikään salaisuus ole..

SANOO JUSSIA BLOGISSAAN MYÖS PERVOKSI!

MITES ANTTI NYT SUU PANNAAN?MITÄ VASTAAT TÄHÄN?

ONKO SULLA JOKU ERITYINEN OIKEUS LOUKATA JA HAUKKUA MUITA?!

Entäs kun Antti itse blogissaan sanoo Jussi Parviaisen olevan mielenvikainen ja kuuluvan mielisairaalaan, eikä liikkua ”terveiden” ihmisten parissa… EIKÖ ANTTI ITSE SYYLLISTY KUNNIANLOUKKAUKSEEN?

nO, EI MITÄÄN UUTTA.aNTTIHAN EI OLE KOSKAAN HUOMANNUT ITSESSÄÄN MITÄÄN VIKAA, KUN LUKEE NÄISTÄ SEN HÖRHÖILYISTA JA MUISTA OIKEUSJUTUISTA.jOKU MUUHUHAN SIELLÄ HOTELLISSAKIN SYYLLISTYI HUUMEIDEN VETÄMISEEN KUIN aNTTI!aNTTI VARMAAAN PAKOTETTIIN KÄYTTÄMÄÄN…

On se kumma kun tuntuu, että jokainen semi-julkkis vinkuu kaikesta aina poliisille. Luulis, että poliisilla on parempaakin tekemistä kun tutkia näiden pellejen jokaista vikinää. ”Jussi kusi muroihini. Rikosilmoitus!” hohhoijaa…eikä tää ollu ainoastaan turhake-kurhiselle kohdistettu vaan kaikille Tuksuille ja Kalinaisille yms.

No kyllähän se käyttää huumeita!! Ja käy aamuissa.. Bileet kestää monta päivää!!

Kaimallle tsemppiä! Ei edes mielisairaille ole kaikki sallittua.

Antti on naurettavuuden naurettavuus..ei poliisit ota sen juttuja edes tosissaan ja sen asianajajat on ilmaisen oikeusavun…eli niitä varmaan kiinnostaa kuin kilo kiviä ton speden jutut!

miksi ihmeessä te luette juoru shittii? jos se niin paljon ärsyttää että meinaa tulla vaahtoo suuhun menkää hoitoon 🙂 se ei ole normaali reaktio. vaan sairas. jos kukaan ei lukisi ja vaahtoaisi antista.. niin hänet olisi jo unohdettu ajat sitten. mitä enemmän antti saa kansan raivostumaan, vihaaman, rakastamaan hänet sitä enemmän me siitä kaikki kuullaan. mua ei siinänsä haittaa.. HANKKIKAA JOKU HARRASTUS!

Tää luuseri elää noilla oikeusjutuillaan. Ois vaan jääny sinne Venäjälle missä se on ehkä kaikkien aikojen suurin julkkis. Harmi, että tuli takasin. Mokoma turhanpäivänen siipeilijä.

Oma kommentti