Antti Kurhinen: Nämä vammat sain tappelusta Hennan kanssa!

Henna Kalinainen, Antti KurhinenHenna Kalinainen ja Antti Kurhinen ottelivat parisuhteen ”palautuslomalla” Lanzarotella, Kanarialla, pari viikkoa sitten. Lemmenviikko johti siihen, että Antti joutui putkaan ja Henna sairaalaan. Nyt Antti on kertonut oman versionsa tapahtumista tammikuun Hymyssä.

-Kävimme molemmat lääkärissä, minulla todettiin lihaskramppi selässä, raapimisia naamassa ja kaulassa, ja määrättiin kipulääkkeitä. Hennasta en tiedä. Henna totesi minulle, ettei minua tule kukaan uskomaan, koska minulla on pahoinpitelytausta. Hän nauroi vielä päälle. Henna ilkesi vielä sanoa minulle, että oli kuulemma kertonut matkatoimiston väelle varuilta etukäteen olevansa matkalla väkivaltaisen miehen kanssa, Antti kuvaa tammikuun Hymyssä.

Henna on vaiennut asiasta, mutta tehnyt Antista tutkintapyynnön ja syyttänyt häntä julkisuudessa kuristamisesta. Myös Antti on tehnyt tutkintapyynnön ex-puolisostaan.

Asiasta lisää myös täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Mahtaa Suomen suurin runonlaulaja Larin Paraske kääntyä haudassaan Antin vuoksi.

No ton sällin vammat ei ole tältä matkalta tulleita…ne ovat olleet jo pitemmän aikaa tuolla päänupissa ja sille vammalle ei kukaan näytä voivan tehdä mitään…muuta kuin läppimällä Anaalin nenä poskelle aina silloin tällöin.

Mikä näitä turhakejulkimoita vaivaa kun heti vikistään poliisille jos tulee naarmu poskeen tai menee tukka sekaisin? Mulle tulee pahempia ”vammoja” kun ajan partaa.

Näille pitäisi tehdä uusi rikosnimike: Tosi lievä tuhminpitely. Vakiorangaistus parkkisakko, sekin ilmoituksen tekijälle.

Voisko hymy kirjoittaa artikkelin jossa olisi ohjeet tutkintapyynnön tekemiseen. Pliis. Kaikki noi tukiaiset sun muut tekee niitä yhtenään mutta ei tällanen tavis edes tiedä miten semmonen tehdään. Olis silleen kiva jos osais, kun mullakin välillä kramppaa.

Pyrki eduskuntaankin, jäi vaan muutaman äänen päähän läpimeno. Olisvat olleet Janin kanssa hyvä pari.

Lihaskramppi? Voi v….ti toi Kurhinen on pönttö.
Mikä ämmä, mutta sehän on oikeesti sossunasiakas, nähty usein herttoniemen sosiaalitoimistossa.

Juueivaarinhousut. Ja selän lihaskramppi johtuu siitä, että leuaton nainen mukiloi? Kasva aikuuiseksi. Tai kasvakaa molemmat aikuisiksi ja häipykää siipeilemästä. Kuka maksoi matkan?

Nää kaks on niin säälittäviä reppanoita joteski kun täytys olla julkkis mut kun ei ole oikeen mitään syytä,voiko ihminen enää alemmas mennä kuin vajota väkivallan käyttöön puolin ja toisin et sais MAININTAA.

Eikö tällä vatipäällä ole ammattia täytyy joka pieraisu täällä hymyn sivuilla roikkua täys tollo häivy täältä ei sinua julkisuus elätä

Ihanaa kun teitä ja teidänlaisianne on olemassa!!! Kiitän!!! Ilman teitä moni luulisi itseänsä tyhmiksi / turhanpäiväisiksi. Ei teidän edes tarvitse sääliä itseänne Kun ette edes tiedä mitä itsensä munaaminen tarkoittaa!

Häipykää pösilöt suomesta ja vetäkää ittenne naruun. Niin ei tarvi tallaista paskaa lukea aina.

Siis,oot sä inkeriläinen vai? Tiedätkö,pökiö, miten kaltaisesi häpäisee Inkerin vaakunan ja pohjoismaisen Inkerin ristilipun? Tunnetko, pässi, edes Inkerinmaan historiaa ja kansasi juuria? Ei tarvitse vastata:Et tunne!

Antti, olet fiksu ja maanläheinen ihminen. Toivottavasti pysyt julkisuudessa, koska muut ”julkkikset” kerjäävät vain huomiota, tsemppiä b-rappuun ana.

Oma kommentti