Antti Kurhinen pahoinpideltiin Venäjän ”BB-talossa”!

Antti KurhinenHymy on kertonut tällä viikolla BB-tähtemme Antti Kurhisen edesottamuksista venäläisessä tosi-tv-showssa, Dom-2:ssa. Antti on ollut suomalaisittain ”Talo-2:ssa” jo yli kaksi viikkoa, mutta nyt visiitti vierähtää vähintään kuukauden mittaiseksi, sillä Antti on selvinnyt jatkoäänestyksestä.

Hymyn sivuilta on voinut nähdä myös linkin Dom-2:een ja katsella Antin touhuja tv-showssa videoklipistä. Antilla on ollut vientiä tässä pariutumiseen tähtäävässä hieman BB:stä poikkeavassa ohjelmasarjassa. Videoklippiä klikkaamalla (hyväksy ensin venäjänkielinen tekstivalikko vasemmalta) on nähnyt, minkänäköinen tumma kaunotar Anttiin on oikein ihastunut.

Nyt Antin on kuitenkin ottanut ohraleipä, sillä rakkaudelle kävi vanhanaikaisesti.

-Selvisin äänestyksestä ja nyt tuli vähintään kaksi viikkoa ”lisäelinaikaa” täällä talossa. Mutta sain sitten nyrkillä naamaani mimmiltä, jonka kanssa olin yhdessä. Nyt erosimme, Antti kertoo Hymy-lehdelle, mutta ei valota sen suuremmin parisuhderiidan syitä.

Dom-2 on pitkäikäisinVenäjän tv:ssä esitetyistä ohjelmista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB, Dom-2, Talo-2

Kommentit

Antti on nyt vihdoin omiensa joukossa. He osaavat arvostaa Anttia toisin kuin suomalainen kateellinen tuulipukukansa! 😉 Kun vaan viela tajuisi et kannattaa jaada sinne Ryssan maalle niin kaikki olisi hienosti myos meilla.

Olen tosi kateellinen Antille. Peruskoulupohjalta mahtavia saavutuksia kuten…niin mitä?

Onhan tuo Dom-2 venäjän pisimpään jatkunut reality, mutta ei kuitenkaan pisimpään jatkunut ohjelma.

Kurhiselle toivon pitkää uraa Dom-2:ssa. Sekä Suomi, että Venäjä hyötyvät. Suomesta lähtee yksi turhimo ja Venäjä saa uuden pellen.

Voisiko joku vastuuntuntoinen taho, vaikka julkisivulautakunta, yrittää järjestää Antille vielä jatkoaikaa Venäjän Dom-2:ssa. Vaikka tuollaiset 60 vuotta olisi ihan hyvä juttu. Turpaan saantia en pidä minään ihmeenä, vaan pikemminkin vakaasti harkittuna, vastuullisena tekona.

Antti on ollut aina niin nössö, että muijatkin vetelee sitä turpaan. Suomessahan ei tuollaisia kaivata.

Antti tappelee tuolla naisten kanssa, ja se on asia, jonka hän osaa parhaiten.

Hei kamoon tietty Anakonda kiinnnostaa ja on klikatuin ja myös vihatuin. Mutta siitähän Hymy elää. Piste.

Totta muuten tuo, että amppareissa Antin uutiset on yleensä klikatumpia kuin kellään muulla BB-julkulla. Esim. Sauli ja Aadam jutut saa yleensä 10x vähemmän lukijoita kuin iloinen Kurhisen poikamme. 🙂

Luuserit ”laatulehdistä” vinkuu ja Hymy porskuttaa ja nauraa koko matkan pankkiin asti. Ai että ko vituttaa ko viimesen talaven oravaa.

ihana uutinen, miten olisin voinut olla ilman tätä tietoa, kiitos hymy, kiitos.

Hymy on alittanut riman niin monta kertaa, että kukaan oikea julkkis ei halua antaa lehdelle mitään haastiksia, niin pitää näistä ö-luokan julkkiksista uutisoida. Näkeehän se jo hymyn bloggaajista, että vakavasti otettavat henkilöt on aika vähissä.

Ja ”toimittajalle” lisäkysymys…onko naiselta yksi nyrkinisku pahoinpitely??

Kun kuulin että tämä antti turhinen lähtee venäjän taloon niin ajattelin että hänestäkin päästään eroon lopullisesti. mutta ei! kun hymyn pitää vaan jatkaa uutisointia

Oma kommentti