Antti Kurhinen potkittiin tosi-tv:stä – katso hemmon yllätysveto!

Antti KurhinenAntti Kurhinen vieraili yli kahden kuukauden ajan venäläisessä, maailman pisimpään yhtäjaksoisesti pyörineessä tosi-tv:ssä, Dom-2:ssa. Muutama päivä sitten mies palasi Helsinkiin, mutta hänellä on jo uudet suunnitelmat vetämässä.

Antin mukaan tuotanto halusi hänet ulos talosta sääntöjen vastaisesti. Ohjelmassa on tarkoitus pariutua ja löytää kumppani, ja sääntöjen mukaan parisuhteessa olevia ei saa äänestää ulos. Antti olettaa tuotannon suuttuneen arvostelusta, jota hän esitti ohjelmaa kohtaan Radio Rockin haastattelussa.

Antti ei kuitenkaan ole masentunut kohtelustaan. Hänellä on jo uusi idea.

-Menen uuteen tosi-tv-ohjelmaan. Kyseessä on ohjelma nimeltä Kanikuli-v-Meksike, eli loma Meksikossa. Siihen ohjelmaan haluan, ja huh-huh, se on sitten kova paikka se! Antti toteaa.

Antti on menossa ohjelman casting-tilaisuuteen Venäjälle piakkoin. Hän uskoo Dom-2:ssa esiintymisensä tuovan hänelle lisäarvoa. Dom-2:ta tuijotti Venäjällä lähes 50 miljoonaa silmäparia. Antista tulikin hetkessä julkkis Venäjällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Dom-2

Kommentit

Miten kaikki väittää tota komeeksi? Helvetin ruma ukko, sellanen öljytty limanen bodari ja kauhee hevosturpa :/ kyllä suomalaiset miehet ne vaan on komeampia!

Eivätpä oikein vedä kommentteja nämä Anttia koskevat ”uutiset”, sama koskee ex-vaimoaan Hennaa ja hänen plögipläjäyksiään.

Mistähän johtunee? – No, niin last season molemmat.

eerikäinen ja kurhinen yhteiseen aamuradioon vetäjiksi, ammattitaito paistaisi suomalaisille typeryksille.

Mene vaikka Timbuktuub mutta elä näytä pärstääsi täällä aikasi on jo mennyt -onko sitä ollutkaan

antille oma tv:show suomee!
On se huikee julkkis, älkää kateelliset haukkuko anttia!

^^ Kateelliset haukkuu!

Oot komea ja mielenkiintoinen julkkis. Toisaalta olen iloinen, että tulet takaisin Suomeen, ettei Venäjä vie kaltaistasi tähteä. Olet uskomattoman ihana!!! Komea NAMU Mies!!

Mene ihmeessä sinne venäjällä,vielä parempi jos muutat sinne lopullisesti! Arvostan puliukkojakin enemmän,kuin näitä tyrkkyjä jotka eivät osaa mennä oikeisiin töihin.Takaisin tutti suuhun ja vaipat housuihin!

antti on suomen ja komea mies. katelliset vaan hauku kun antti on komea ja kuulusia. Antti on rikas mies pian kun se teeke tv show ja voi olla venajassa.

ihan kun ne tietäis jostain suomi/radio setistä..voi pyhä…… ;))))

Sä oot Antti ihan pelle!! Oikeesti pysy siellä ryslandiassa!!

pysy siellä rajan toisella puolen, täällä sun tekemiset ei kiinnosta.

Niin kauan kuin tulette lukemaan/klikkaamaan näitä uutisia ja vielä kommentoitte niitä, niin kauan mä niitä teille teen ja kävelen kassan kautta. Terveisin Toimittaja.

Keitin tänään teetä krapulaan, teen tätä yhtäjaksoisesti lauantaisin jo monta vuotta. Antti Kurhinen ei tiedä meneekö auton etu- vai takapenkille.

Oma kommentti