Antti Kurhinen – syntymäpäivät ihan pers**lleen: Kaltereiden takana!

Kansainvälinen realitytähti Antti ”Tsaari” Kurhinen on ollut Venäjällä viettämässä äitinsä 55-vuotissynttäreitä. Ne menivät kaikkea muuta kuin hyvin.

Tässä Antin päivityksiä sosiaalisesta mediasta. Ne ovat kuin jatkotarina, jossa on lupaava alku mutta tyrmäävä loppu.

Ja näin se alkaa:

-Tänään on päivä, jolloin elämäni tärkein nainen juhlii viisvitosiaan. Hän on äitini. Siispä suurimmat onnittelut rakkaalleni. Rakastan sinua ja toivon kaikkea parasta maailmassa. Tänään aiomme juhlia.

Myöhemmin:

-Jaahas…ei mennyt ihan putkeen tää sukulaisjuhla tällä kertaa..niin kuin sanotaan, että viina on viisasten juomaa, ja meidän perheessämme niitä ei näköjään ole. Äidin kanssa (tuli) riitaa myöhään eilen tyhmästä jutusta ja sitten vielä siskon kanssa tänään jäätävässä päänsäryssä ja krapuloissa vielä tyhmemmästä. (Hän) päätti lähteä sitten ovet paukkuen Pietarin-junaan! Että näin tällä kertaa in mother Russia, jep jep.

Vähän myöhemmin:

-Joo tässä vetelen, hopat sentään, himassa lukkojen takana, kun molemmat lähtivät (äiti ja sisar) ja sitten tajusinkin, että eihän mulla ole oven avaimia ja nyt sitten istutaan ihanasti kahden teräsoven takana eikä ikkunoistakaan pääse ulos, kun on kalterit niissä! Olo on kuin linnassa olisi…

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, Venäjä, syntymäpäivä

Kommentit

Oma kommentti