Antti Kurhinen on BB:stä, venäläisestä Talo 2 -ohjelmasta ja myös Temptation Island Suomesta tuttu.

Antti Kurhinen väittää saaneensa huonoa palvelua ja uhkailuja: Teki rikosilmoituksen

Antti Kurhinen näyttää Hymy-lehdelle tekemäänsä rikosilmoitusta.

Hän oli ystävineen menossa pelin jälkeen suihkuun helsinkiläisessä liikuntapuistossa, kun kaikki ei Antin mukaan sujunutkaan kuin Strömsössä.

Antti kertoo, ettei hän saanut hyvää palvelua lainkaan, vaan tilanne ajautui suukopuun. Kun Antti ryhtyi kuvaamaan tilannetta kännykällään, asiakaspalvelija käyttäytyi Antin mukaan uhkaavasti.

Antti on tehnyt nyt asiasta rikosilmoituksen. Miehellä on aiempaakin kokemusta oikeuden vaatimisesta itselleen. Vuonna 2009 hän teki Petri Nygårdista rikosilmoituksen koskien tämän tekemää sanoitusta. Vuonna 2012 hän teki rikosilmoituksen Jussi Parviaisen kirjoituksista, vuonna 2016 Cheyenne Järvisestä ja vuonna 2018 häntä piinaavasta häiriköstä.

Antti uhkasi julkisuudessa nähtyjen uutisten mukaan tehdä vuonna 2016 rikosilmoituksen ex-vaimonsa Henna Kalinaisen silloisesta miesystävästä ja vuonna 2018 MTV:stä, joka torpedoi hänen osallistumisensa realityohjelmaan vanhaan rikosrekisteriin vedoten. Maikkarin rikosilmoitusaikeen hän perui. Antti vaati oikeutta itselleen myös Teslaansa liittyvissä asioissa kuluttajariitalautakunnalta.

Kurhisen kanteet ovat menestyneetkin: Jussi Parviainen velvoitettiin takavuosina korvaamaan hänelle runsas pari tuhatta euroa herjaavasta kirjoittelusta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, oikeus, rikosilmoitus

Kommentit

Siis miksi ihmeessä tämän ihmisen pitää kaikki asiansa tyrkyttää lehteen?

Oma kommentti