Antti Kurhisella on vientiä Venäjän ”BB-talossa” – katso videoklippi!

Antti KurhinenBB:stä tuttu Antti Kurhinen valloittaa paraikaa äiti-Venäjää osallistumalla sikäläiseen ”BB:hen” eli Dom-2-tosi-tv-ohjelmaan. Antti on ollut talossa pian kolme viikkoa.

Dom-2:n eli Talo-2:n formaatti poikkeaa BB:stä siten, että siinä osallistujat voivat olla yhteydessä ulkomaailmaan. Ohjelma on Venäjän tv-historian pitkäikäisin, ja sen esiintyjistä on tullut superjulkkiksia maassaan. Ohjelmassa on tarkoitus löytää rinnalleen oma kulta.

Katso Antin seikkailua tästä videoklipistä. Jos joudut valikkoon, jossa venäjänkielistä tekstiä, paina vasemmanpuoleista vaihtoehtoa, niin pääset videoon.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen, BB, Dom-2, Talo-2

Kommentit

Treenannut jo ex-vaimollaan väkivaltaa, että sopii hyvin tonne taloon. Jännityksellä odotan, koska Antti pääsee tappeleen.

Hyvä Antti…hieno kommentti sinulta. Kukaan ei mainosta tai sponssaa nollaa…

NYT, tämä julkisuus rahaksi Suomaliset yritykset!!! Antti on tällä hetkellä tunnetuin Suomalainen Venäjällä tätä ohjelmaa todella seurataan Venäjällä. Yritykset ostakaa mainos aikaa!!! Antti kyllä mainostaa, hän on jo ohjelman tähti. Ohjelassa esitellään myös tuotteita, asukkaat tekevät piha töitä, Fiskarsi, marimekkö, iittala, pentik, rauta kesko, S-ryhmä ja valio… suomen matkatoimistot nyt pitää käyttää Antin julkisuus hyväksi! Ihan oikeasti Antti tekee nyt todella hyvää jälkeä, kertoo tasaarvosta, Halosesta, ihmettelee venäläisten tappelua,… Antti on ihan ykkönen!

Oma kommentti