Antti Kurhisen naismaku muuttui – katso!

Antti KurhinenBB-Antti Kurhinen kertoo lokakuun Hymyssä karmaisevan tarinan lapsuudestaan, jolloin hän joutui namusedän lähentely-yritysten kohteeksi. Samaisessa jutussa hän puhuu myös iloisemmista asioista, kuten muuttuneesta naismaustaan.

BB-komistuksen ihannenainen tottelee nykyisin seuraavia laatusanoja: fiksu, maalaisjärjellä varustettu, huumorintajuinen, suurella sydämellä siunattu, naisellinen.

-Plussana on tietenkin ulkonäkö, mutta vanhemmaksi tultuani arvomaailmani on muuttunut ja arvostan entistä enemmän perhearvoja, Antti määrittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Enks mä niinku enää kelpaakaan? Voi itku! Kelpaisinks mä niinku taas jos hankin niinku leuan? Joohan? Kyl mä Antti sua niinku vielä rakastan ihan niinku kauheesti! En kyllä niiku pysty nukkuun enää niinku ikinä!

Onnea etsintään Antti ! Onni on yleensä lähempänä kuin uskotkaan komea Antti!

Kyllä toi Antti on komea, tykkään ja antaisin.

Kyllä kansa tietää. Kun uutisia luetaan, niitä tehdään. Te olette vähemmistö. Vähän kuin homot. Tai jotain.

”-Plussana on tietenkin ulkonäkö, mutta vanhemmaksi tultuani arvomaailmani on muuttunut ja arvostan entistä enemmän perhearvoja, Antti määrittää.”

Vai vanhemmaksi tultuaan. Hemmo taitaa mitata vanhenemistaan minuuteilla, koska vielä hetki sitten arvomaailma näkyi olevan erilainen.

Jutun otsikko kehoittaa katsomaan. Mutta mitä pitää katsoa, tuota kyykkypaskalla olevaa tyyppiäkö?

BB-komistus?? Onko siellä toimituksessa joku kesäharjoittelija vielä töissä? Todella hienoa journalismia. BB-turhiskurhis katoaisi ”julkisuudesta” jos ette julkaisisi näitä uutisia joita ilman emme pärjäisi

Oma kommentti