Antti Kurhista kusettiin autokaupoissa! ”Tekisi mieli möyhentää Jyväskylän kaveri”

Antti Kurhinen kertoo blogissaan joutuneensa luopumaan mustasta Audistaan, kun laskut painoivat päälle. Hän sai vaihdossa samanlaisen, mutta pari mallia vanhemman Audin. Ongelmat alkoivat.

-Tässä tulee taas esille se, että ei noissa autokaupoissa voi luottaaa ikinä myyjiin vaikka mitä ne selittää! Eilen kun sitten kävin oston jälkeen korjaamolla, niin vikalista olikin sen yhden palaneen rekisterivalon sijaan kahden sivun pituinen ja laskua tulee nyt niin saatanasti! Kyllä voin sanoa että nyt vituttaa ja tekis mieli kyllä möyhentää sitä Jyväskylän kaveria, kuka sai muutenkin mun auton aivan jälkyttävään markkina-alihintaan ja minä taas sain vaihdossa romupeltikasan, joka pitäisi just katsastaa, kun mun auto oli suurhuollettu, juuri katsastettu upea kaunotar! mies vuodattaa lähes välimerkeistä välittämättä.

Hän varoittaa:

-Olkaahan saamarin tarkkoja yksityisihmisten välisessä autokaupassa, ettei tuu takkiin, koska ei siinä ole mitään takuuta kun yksityishenkilöiden välillä käydään käytettyjen autojen vaihtokauppaa. Että näin.

Antin blogissa lisää

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kurhinen

Kommentit

Oma kommentti