Antti Railio löysi rakkauden myötä myös itsetuntonsa: ”Ajattelin, ettei minusta ole mihinkään”

Itsetunto-ongelmien kanssa painiskellut laulaja löysi tasapainon elämään rakkauden myötä.

– Siiri pelasti minut, Antti Railio kiittelee tuoretta vaimoaan Hymyn painetun lehden jutussa, jonka on kirjoittanut ja kuvittanut Juhamatti Nieminen.

Pari vuotta sitten The Voice of Finland -ohjelman vuoden 2013 voittajana muistettavan Antin mieli oli alamaissa. Hän kipuili syvissä vesissä. Ero pitkästä suhteesta oli ajanut itsetunnon matalaksi.

– Olin lopettamassa musiikkihommiakin. Ajattelin, että itsessä pitää olla jotain vikaa, ettei minusta ole mihinkään. Pää oli pyörällä, enkä nähnyt missään päätä enkä häntää, vaan tarkoitukseni oli alkaa kehitellä jotain muuta. Itsetunto oli rapissut sen verran pahoin, muistelee Antti. Taustalla oli masennusta, joka pahimmillaan oli lannistanut sänkyyn.

Ratkaiseva käänne tapahtui kesällä 2018, kun Antti kohtasi Siirin. Hän oli esiintymässä tuttunsa häissä, jossa Siiri oli paikalla morsiamen sisaren ominaisuudessa.

– Muistan ikuisesti, kun katseemme kohtasivat kirkossa. Katsoin, mikä kaunis ja ihana nainen. Olin aivan myyty. Fiilis oli sanoinkuvaamaton, Antti hehkuu.

Myöhemmin kaksikko suuntasi kahvilatreffeille, minkä jälkeen he ovat käytännössä olleet erottamattomat.

– Siiri pelasti elämäni. Hän sytytti sisälläni liekin. Tuntuu kuin elämäni olisi alkanut kokonaan alusta. Olemme kumpikin toisillemme puuttuva puolisko, Antti kuvaa jutussa, jonka voit lukea lehdestä.

Parin rakkaus sai sinetin elokuussa, kun pari avioitui järven rannalla Seinäjoen kupeessa. Koronan takia varsinaiset hääjuhlallisuudet siirtyivät ensi kesään. Silloin mukaan pääsee myös parin ensimmäinen yhteinen lapsi, jonka laskettu aika on lokakuussa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: häät, Antti railio, Vauva, lapsi, naimisiin, itsetunto, Siiri

Kommentit

Oma kommentti