Anu Saagim järjesti viinabileet kirkossa!

Anu SaagimViron ja Suomen yhteinen julkkis, Anu Saagim on aiheuttanut Virossa melkoisen mediahärdellin biletettyään Madonnan konsertin jälkeen – kirkossa!

Kohurouva järjesti bailut Tallinnan vanhimpaan pyhäkköön. Virolaisviestimien mukaan väsähtäneitä juhlijoita makaili pitkin poikin kirkon penkeillä ja sakastissa. Alkoholi virtasi valtoimenaan ja tyhjiksi hörpityt lasit jätettiin lojumaan alttarin päälle.

Saagim puolusteli juhlapaikkavalintaansa sillä, että bailaajat maksoivat kirkolle enemmän vuokraa kuin kirkko tienaa kolehteina seitsemässä kuukaudessa.

Lue lisää kohujuhlista syyskuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anu Saagim

Kommentit

Kaippa tamakin vanharouva yrittaa jotain madonnamaista repaisya. No hyva, etteivat innostuneet ketaan juoppoa ristilla roikottamaan tahi Tallinnan arkkipiispaa herjaamaan. Etta kylla sita osataan Eestissakin niinkuin suuressa maailmassa…
Miten se itse niin fiksu mies Ratia kehtaa olla edes nimellisesti tuon kanssa naimisissa?

Anu niin ihanan sähäkkä nainen, tehkööt niinkuin itse haluaa. Siinä meille suomalaisnaisille esikuva, kaunis kuin mikä ja osaa pukeutua.

nyt sit suomalaiset voivat haukkua vironnaiset ja saaginit huoraksi. juoppoämmäksi ja kirkonhäpäisiäksi vai olikohan ne herran ehtoollisella.

Olisi noi rahat voinut kirkolle antaa muutenkin kun ryypiskelemällä siellä!

Oma kommentti