Apua mikä näky – Tuksu sai kauneusoperaatiosta allergisen reaktion, naama turposi!

Johanna ja Julia Tukiainen kävivät viime viikolla kauneusoperaatiossa, jossa Julian huuliin laitettiin täytettä ja Johannan nenänpieliin ruiskutettiin niinikään täyteläistävää ainetta. Molemmat kertovat Iltamakasiini-verkkolehdessä saaneensa käsittelystä allergisen reaktion.

Tytöt kuitenkin heittivät keikan viime viikonloppuna aivan normaalisti. Johanna otti jo aiemmin huuliinsa turvoketta, mutta nyt artistit joutuivat hoitamaan itseään allergialääkkein ja kylmällä vedellä.

Iltamakasiini julkaisi neitokaisista myös kuvan.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

*turvotus

Tosin Tukiaisen kyseessä ollessa ”turvitus” lienee oikeampi kuvaus. ^___^

Turvitus piikityksen jälkeen on normaali seuraus, eikä mikään allerginen reaktiokaan.

Turvotus laskee muutaman päivän sisään ja operaation tulokset näkyvät vasta sitten.

Sama tilanne se on, oli kauneusleikkaus/operaatio mikä hyvänsä.

Veikko Lavi riimitteli ja lauloi aikoinaan:”Kauneus on katoovaista-rumuus vaanii,miestä ja naista!”

No tähän voi vain lisätä sen vanhan sananlaskun, että ei Ladasta saa Mersua tekemälläkään eli ts. Johannasta ei saa seksikästä tekemälläkään vaikka siihen pumppaisi mitä. Julia on ehkä hoikistunut hiukan mutta sekään ei auta jos järki on nolla. Johanna puolestaan näyttää ym. linkin mukaan olleen lihonnut muutamilla kiloilla. No, ei pöhöttyneiltä alkkiksilta voi mitään muuta odottaa. Iskä ja äippä saisivat heittää sisarukset Jollaksesta helvettiin ja pistää mokoma kämppä myyntiin…varmaan saa paremman hinnan kun ko.asunto on kuulunut kuuluisille Tukiaisten sisaruksille. Nämä kaksi luuseria elää kovasti haavemaailmassa…siis siinä, missä amerikkalainen miljonääri tulee polvillaan heitä kosimaan ja hakemaan pois tästä hamraasta neuvostoliitto suomesta. he eivät käsitä…edelleenkään sitä…että jos on lompakko kunnossa niin silloin on tarjontaakin huomattavasti enemmän…jolloin ei tarvitse turvautua rekkavaalla punnittaviin alkoholisoituneisiin sisaruksiin. Totuus on, että noutaja ei tule olemaan miljonääri…vaan ihan joku muu…

Kyllä Tunkin ja Tyhmemmän naama on turvoksissa ihan jostain muusta syystä. Viinasta ja lääkkeistä. Yhtä paljon vihastuin silloin kun Tunkki väitti viinasta ja Mäkkäri-satseista turvonneen olemuksensa johtuvan raskaudesta. Kuka käski hakea piikkiä naamaansa? Joisit ja söisit, Tunkki, vähemmän niin ei tarttis syytellä ulkopuolisia tekijöitä karmeasta ulkonäöstäsi. Näytät suorastaan kammottavalta herpeshuulinesi!

Jos noilla jokin kauneusleikkaus onnistuu, niin kyllä silloin Nobel-komiteakin innostuu. Tekijä saa tuplanobelin

Norminäky tosta kulahtaneesta possusta. Uretaania laskettu korvista sisään urakalla,halvalla kun ei saa koskaan mitään hyvää.

No ei noista saa hyvännäköisiä, vaikka ne upotettais täyteaineisiin tai mihin hyvänsä. Elähtäneitä alkoholisteja molemmat ja saakelin suuret luulot itestään.

Oma kommentti