Apua! Tukiaisen uusi ulkomuoto sokeeraa välittömästi – katso video!

Julia Tukiainen kesäJulia Tukiaisen muuttunut ulkonäkö sokeeraa ja yllättää tuoreella musiikkivideolla, jossa Tukiaisen kohusisarukset tulkitsevat nostalgista ja Kikan tunnetuksi tekemää Apinamies-hittiä.

Metropoli.net-sivuston tuottamalla videolla esiintyy huomattavasti naisistunut Julia, joka popsii tavaratalon käytävällä ranskalaisia perunoita pikaruokalan pussista.

Julia on kertonut masennuksestaan, loppuunpalamisestaan ja alkoholiongelmistaan, mutta hänen muuttunut ulkonäkönsä voi silti olla joillekuille suuri yllätys. Julian uusi habitus astuu esiin videolla noin kohdassa 01.36.

Videolla esiintyy Julian ja Johannan lisäksi myös jälkimmäisen tuleva ex-mies Arto Länsman. Video täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

toisaalta musiikki video on niin tökerösti tehty että täytyy olla huumorintaju kohdillaan!!!meinaan esiintyjillä :)liekö etukäteen näytetty tytöille mitä tuleman pitää!en totisesti haluaisi itsestäni moisia kuvia julki.vaikka eihän meistä kukaan ole aina viimesen päälle laitettu.vai voiko joku väittää olevansa krapula aamuna hurmaava meikit poskilla jne… kunhan mietin

Tuli jotenkin piristynyt ja hauska olo videon jälkeen. Onneksi ajaja pysyi tiellä laulun aikana, eikä keskittynyt musisointiin. On kiva katsoa tällaisia videoita, suomalaisten pitäisi uskaltaa enemmän.

Hehheehhee…Että oikein lopputilillä uhkaa Julle.Eipä hätää,kyllähän noin sanavalmiille ja sujuvalle kirjoittajalle varmaan kaikki lehdet huutaen työtä tarjoavat.

Vai että ulkomuoto oikein shokeeraa?? Onko pinnallisempaa lausetta kuultu? Miksei ylipainoinen ihminen voisi esiintyä kuvissa tai videoissa? Ei ylipaino ihmisestä pitäis rumaa tehdä, tai sitten katsojan arvot ovat täysin jossain syvällä.

Sehän on yleinen tieto että ne jotka pilkkaa, on itse jotenkin vajaavaisia, epävarmoja itsestään.. pökittävät omaa paremmuuttaan… Ei mun mielestä ole nautittavaa kun ihmiset kärsii, vaikka olisivat mitenkä itse sen alunperin aiheuttaneet ja nyt kierteessä. Jos ei pysty empatiaan niin antaa olla. Kohdelkaa muita niinkuin toivotte heidän kohtelevan teitä. Perusmoraalia.

Nyt Hymyn toimittajat,julle uhkaa ottaa lopputilin,kun kirjoitatte hänestä täyttä paskaa.Ja Julle ei voi olla töissä paikassa jonka MORAALI on hävinnyt,ettäs tiedätte!

Ei tarvitse ihmetellä yhtään, että miksi näistä glamourbeibeistä (hehe) on aina vain liikkellä arkistokuvia. No, megalomaaniset fanilaumansa tietenkin toteavat asian omilla silmillään, mutta kateellista tavista lähinnä oksettaa. Ei noille jaksa edes nauraa enää.

Ei oo tytsit kuulleet karppaamisesta?

Hyvä tyttöjen läheinen. Laittaisin vastuuseen vedeon lopullisesta toteutumisen lähinnä isosiskon piikkiin. Hänhän tiettävästi sopii kuvauksista ja keikoista, eiko totta? Kyllä Johannan kuuluisi suojella pikkusiskoaan tällaiselta ja katsoa, että Julia on kunnossa, kun kuvauksiin lähdetään mukaan.

ON SE SAIRASTA!!!!!!! Hymy oli ennen mukava lehti. Paljon oli tarinaa ylä- ja alamäen ihmisistä,mutta ei koskaan naurettu henkisesti sairaalle päin näköä. Tämä on ala-arvoista, aika ala-arvoista! Tytöt olivat kameran edessä kuvattavina,toinen ei edes tiennyt mihin kuvaus tulee..kertoo jo paljon. En ruikuta. Tyttöjen läheisenä en vaan sulata kaikkea medialtakaan.

Mikä oli se taho joka väkipakolla raahasi Tukiaisen tytöt vidokameran eteen laulamaan Apinamiestä ja nolaamaan itsensä.
Totuus ei ole pilkkaamista. Miksi tuo itsarikortti pitää vetää tässäkin ruikutuksessa mukaan. Minusta tässä Hymyn jutussa ei pilkata Julian lihavuutta.

Kummankin nk. sisäinen kauneus on nyt lopullisesti pullahtanut ulkopuolelle ja totuus on paljastunut.

Eiks kakkumaskarat oo jo museokamaa? Millä ihmeellä nää tyypit on tuhrinu naamansa tollaseks? Peittävää, muttei pettävää.

Joo, en minäkään Tukiaisista varsinaisesti tykkää, mutta alkaa olla aika selvää että siskokset tarvitsevat kipeästi ammattiapua ja tukea näiden lööppien ja kansan sylkykuppina olemisen sijaan. Meininki on ollut noloa ja naurettavaa, joojoo, mutta nähkää nyt vähän pintaa syvemmälle, kyse on kuitenkin ihmisistä ja tuosta suosta ei ponnisteta yksin ylös.

miksi johanna ja julle aina kommentoi että ”muut ovat kateellisia”?
Jokainen näkee että siinä on kaksi ylipainosta pulimuijaa jolla on rikosrekisteriä, ulosottoa, vankeustuomiota ehkä tulossa. En ole todella kateellinen!!

Jullen pellevirnistys clipin alussa on kyllä vertaansa vailla!

on noilla sentään maailman hirveimmät tissit. jos ahdistaa, niin pilleriä naamaan ja viinaa perään. ei tarvitse alkaa niitä syitä pohtimaan tai käsitellä asioita.

No kyl on muutos ollut nopeaa,jokin aika sitten päiviteltiin Johannan paksuutta,ni nyt on Julle menny ohi. Vai onko se Jossun tarkoituskin ollut..lihottaa hemaiseva niin,että hän pääsee paremmin kehiin? Kaik on mahollista. Siinäpä sisarrakkautta.Miettikää.

mikä sen onloppuunpolttanut, juominenko vai joutenolo…kuten sanotaan,joutilailla teetättää kaikenlaista. oottakeehan kuhan jompikumpi heittää henkensä, alkaa semmonen sääli ja ylistys että oksat pois. ois kiva saada mukaan tanssii tähtien kanssa-ohjemaa,kun ovat ammattilaisiakin.

Mihin tää maailma on menossa kun lehdetkin alkavat aktiivisesti kiusaamaan ihmisiä.

Toivon että nämäkin nuoret naiset saisivat elämänsä kuntoon.

”Kaikki kadehtivat kuulemma noita kahta! Tietäis vaan mistä.”

Niinpä..Mun ei onneksi tarvitse kadehtia, koska olen itse yhtä lihava..ja vielä blondi. Pitäis laihduttaa jo senkin takia, ettei mua vaan sekoiteta vahingossa kumpaakaan noista..tai lähinnä Julletuksuun saateittais sekoittaa, koska olen pidempi kuin Jossutuksu.

Sisko osaa hiukan tapailla laulun sanoja, mutta tää paksu hylje ei osaa edes sanoja…

Jopa on rumenpi ja muutenki inhottavampi ko siskonsa…

Mukava olla vaan tavis!Glamour piireissä muodostuu näköjään vaan viinan ja kaman turvottamaksi hirviöksi!

Ainoa asia mikä tuosta videosta tulee mieleen on vuosien takainen hullun lehmän tauti.

media voisi kantaa vastuunsa ja lopettaa julkaisemasta mitään ”uutisia” näistä läskikasoista

Tuhnuttarien laulu on epävireistä piipitystä. Sen sijaan itse Apinamies on aito.

Mitä ihmettä Julialle on tapahtunut??? Järkyttävää. Nyt näyttää lihavammalta kuin Johanna! Ei kyllä tunnistaisi edes naamasta jos vastaan tulisi, niin on turvonnut muodottomaksi. Mitä ennen niin kauniille ja solakalle Julialle kävi? Osat ovat vaihtuneet… Juliana piilottaisin facebookissa työpaikka-kohdan jossa lukee Model, showdancer, promotion person, sale manager

voivoi, miksi pitää antaa itseänsä häpäistä kun ei ole psyykkisesti kunnossa. Myötähäpeää ja sääliä lähinnä herää. Pahoin pelkään että tällä touhulla rikastuvat ihan jotkut muut kun tukiaiset.. voi kun on ollut hinku julkisuuteen, keinolla millä hyvänsä. Ei ole mietitty lainkaan syvällisesti tarkoitusta omalle esillä olemiselle ja sitä pitkäjänteisesti harjoitettu ja jalostettu, kuten ns. oikeat ”julkkikset”, näyttelijät, laulajat, joilla ammattitaitoa omaan työhönsä. Ei ihme, että on psyykkisesti sairastuttu..

Itsekkin tässä nauran, että mikä musavideo, surkeaa karaokeulinaa epämääräisten kotivideoiden päälle + vielä epämääräisempi editointi.
Ja yllä olevaa kommenttia lainaisin, että joo pääsevät itkemään lääkkeitten vuoksi – mutta kuka niitä pakottaa syömään? Ja liikuntaa voi harrastaa, se on jopa suotavaa. Suohirviöt, hyi!

Hamppareita, ranskiksia, kokista, viinaa yms. Minua ei Julian uusi ulkomuoto ihmetytä yhtään. Sitä paitsi tiedän siihen jo selityksenkin, etukäteen. Syy turpoamiseen on typerien, siskoksia vainoavien ja kiusaatekevien lääkäreiden määräämät masennuslääkkeet.

Eli armeijassa miehistytään, kun taas ryyppäämällä ja lihomalla naisistutaan? Oon mies mutta ärsyttää naisten puolesta tollanen idiootti toimittaja.

Ei tuo mikään musavideo ole.
Karaokelaulua kotivideoiden päälle.
Ei pystynyt edes loppuun katsomaan.

Myötähäpeähän tuosta tulee.

Kaikkea hyvää Artolle ja onnea avioeron johdosta. Joka tapauksessa hän pärjää, vaikka ei olisikaan kainalossaan hoikka, nuori, nätti ja vielä blondi.

Ihmisen elämä ja menestys EI ole kiinni parisuhteesta, vaikka se saattaa vaikuttaa paljonkin, vaan mm. terveestä itsetunnosta ja oikeudenmukaisuuden tajuamisesta. r2 kenties hallitsee ko. asiat, vaan tuksunkaiset eivät – ikävä kyllä.

Hyi helvata!Ja nämä kaksi kuvittelevat olevansa laulajia ja suuriakin staroja!
Ei muuta kuin eläkettä hakemaan,
varmaan jokainen lääkäri puoltaisi sitä!

En suostu uskomaan! En kuuna päivänä!!
Vielä toissapäivnä Hymyn uutisessa Julle oli puolet epäläskempi ja tisset olivat vielä erotettavissa!

Ps: Artolle sopii tosi hyvin tuo parta.

Ja huom. toimittaja! Kyseessä ei ole Kikan lanseerama Apinamies, vaan alkuperäinen esittäjä oli Ami Aspelund.

Pientä lähdekritiikkiä Tuksujenkin touhuun, pyydän.

Ja missä sinä olet opiskellut, kun sorrut tällaiseen? Häpäiset koko ammattikuntasi, kun toimit näin.

– Paheksun syvästi toimintaasi. Nurkkaan siitä häpeämään, niin kuin olisit jo!

http://fi.wikipedia.org/wiki/Ami_Aspelund

just yöööööööööööööks,piti käyvä yrjöllä ,tosi kuvottavia akkoja.vieläkin puistattaa

Minä naisellisena naisena loukkaannun tästä toimittajan naisistunut sanasta,syystä että videolla esiintyvät molemmat naisihmiset ovat rumia,ylipainoisia ja ovat pahemman näköisiä kuin yksikään Tenkan pubiruusuista.Tiedämme että kyseessä on kaksi naaraspuolista,siihen se naisellisuus sitten jääkin.Että tiedoksi vaan,hyvä toimittaja!

Hitto mitä ”lehmiä” – oikeastaan paljon pahempia….! (Anteeksi nelijalkaiset maitoa tuottavat eläimet, kun teihin verrattiin.)

Onko tämä ”naisistunut” sana Hymyn hienotunteinen tapa kertoa että Julia on elähtänyt ja lihonnut ja muistuttaa lähinnä 4-kymppistä kassi-almaa,kuten myös siskonsa Tuksu

Glamour-elämää! Hullunlääkkeet ja viina on niin glamour yhdistelmä:)

Miten nainen voi viidessä vuodessa vanheta 15 vuotta ja paino kaksinkertaistua. Eivätkä nämä ihmiset osaa hävetä edees rumuuttaan.

Oma kommentti