Ari Koivunen hip-hop-tähdeksi!

Viime vuoden Idols-voittaja Ari Koivunen pääsi tänään julkaistulle suomalaisen hiphopin Syvällä Pelissä -tupla-albumille. Koivunen ei välttämättä ole kunnianosoituksesta innoissaan, vaikka meriitti johtuu hänen omasta toiminnastaan.

Koivunen on ollut otsikoissa haukkumalla legendaarisen Remu Aaltosen taidot, kilpakumppaninsa Anna Abreun kappaleet sekä paskaa olevan hiphop-musiikin. Lehtiartikkelit tulevat ja menevät, mutta mm. Kapasiteettiyksikössä vaikuttava Uniikki kuittaa Ari Koivusen kommentit tallentamalla mielipiteensä ikuisiksi ajoiksi CD-levylle. Syvällä Pelissä -albumin kakkosraidalla Vaik mitä tekis Uniikki toteaa olevansa idoli siinä missä Koivunenkin, mutta sillä erolla, että ”tekee parempaa musiikkia eikä näytä pikkumuijalta”.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Anna Abreu, Ari Koivunen, hiphop, Kapasiteettiyksikkö, Remu Aaltonen, Syvällä pelissä, Uniikki

Kommentit

”Lisäksi Herra Uniikki ei taida olla niin uniikki kun luulee olevansa, sillä tollaisia jätkiä on sata tusinassa. Että minä pitäisin vaan turpani kiinni. Ja on siinä paljon kehumista,”

voisit aloittaa sen turpasi kiinni pitämisen vaikka jo nyt.

ari kkoivunen ei saa kisata
koska mulla on kolme ari koivunen
cd-levyä ja kirja olen arikoivunen fani
T:Fani

Jaahas. Täällä taas hitto kinaavat Ari vihaajat & fanit…
Eikö jokaisella olis oikeus kertoo oma mielipiteensä asioista, oli se sitten julkisuuden henkilö tai ei ( ? ) Ei kaikkien tarvii olla mun mielestä samaa mieltä & täytyy osata välillä vähän kritisoidakkin…
Etteikö tämä haittaisi, pitää vaan pitää joku raja! Arihan EI ole mun mielestä sanonut kenestäkään niin pahasti, ei tod oo.
Ja sitten viel siitä, et hitto ne lehet keksii vaik mitä lisäsupliikkeja niihin juttuihisa…kuka uskoo niihin 100% ???

Ari tekee miten tykkää säälin aria sillä se joutui hiphop levylle yllä muutki puhuu mitä tykkää ja ari nyt vaa sattuu olee laulaja ja viel hyvä sellane! ARI ON PARAS!

Hymy yrittää niin epätoivoisesti saada lisää lukijoita (ja valitettavasti onnistuukin siinä…) että muuntelee otsikot täydellisen harhaanjohtaviksi. Kun Ari Koivusta haukutaan hiphop-kappaleessa otsikossa lukee Ari hiphop-tähdeksi? Ei juma. Sama Anna Abreu-jutussa. Joku tantta ei nähnyt Annaa takarivistä ja ostikko on ”Anna petti faninsa.”

Ja vielä pikku kommentti itse uutiseen: Turhaan sitä Aria puolustelette, omalla käytöksellään ton aiheuttanu. Mun puolesta vois pelata vaikka kaikki rahansa ja ruveta spurguks. Ja hevaria se ei oo nähnytkään.

Ari ei ole mikään pikkutyttö.. ettekö te kunnon hevaria erota!

Mun mielestä Uniikki ja Ari Koivunen vois olla veljeksiä, tosin Ari taitaa olla Uniikkiin verrattuna iso karpaasi. 😀

Drinksei ja chicksei vaan molemmille.

Koivunen on pelkkä pikkujätkä joka yrittää olla iso stara. Puhuu mitä sattuu. Ensin huutelee alaikäisten keikalla Vi**a ja sen jälkeen ylistää Japanilaisten nuorten käytöstapoja, kun osaavat käyttäytyä niin hyvin ja pitäisi ottaa mallia. Just, kyllä se on kloppi ite joka sitä mallia sais ottaa. Karaoke laulaja ja sellasena pysyy…Parturin kautta, ettei näytä pikkutytöltä… Kyllä se näin o…

Hahhah, on taas fiksua peliä. Ensinnäkin, Uniikki ei voi verrata omaa ”musiikkiaan” Ari Koivusen musiikkiin, koska ne tulevat aivan eri maailmoista. Lisäksi Herra Uniikki ei taida olla niin uniikki kun luulee olevansa, sillä tollaisia jätkiä on sata tusinassa. Että minä pitäisin vaan turpani kiinni. Ja on siinä paljon kehumista, jos kertoo oman mielipiteensä ihmisestä jollain levyllä? Säälittävä! Ari sentään tuo mielipiteet julkisesti esille, valitettavasti suurimmaksi osaksi häntä ymmärretään väärin.

P.s ne jotka muodostavat mielipiteensä ”Ari on kusipää” näiden juttujen perusteella, mitä lehdissä pyörii, niin hankkikaa elämä. Ette tunne Aria, ette voi kritisoida näin rankasti ettekä sanoa että ”niinhän se Ari on..”

On se kumma kun ei saa enää mielipidettään sanoa julkisesti. Ketä loppujenlopuksi kiinnostaa mitä Ari on sanonut ja kenestä? Ari omaa hyvän lauluäänen ja osaa myös käyttää sitä, eikö se ole kuitenkin tärkeintä vaikka jätkä olisikin ihmisenä idiootti? Itse pidän Arista kovasti ja olen hänen kannallaan monissa mielipiteissä. Saisivat jo ihmiset jättää hänet rauhaan ja antaa täräytellä suustansa mitä tahtoo. Ja kukas tässä nyt on ylimielinen, joku hiphop artisti väittää tekevänsä parempaa musiikkia kuin Ari.

Taitaa olla moni kateellinen Arille. Siitähän tämä johtuu. Antaa Arin mölistä. Oma asiansa.

Pitääkö jo hiphoppiakin mainostaa Koivusella? Mediah*orausta parhaimmillaan.

Oma kommentti